Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít valamit a lányoknál ha a farok körül metélt vagy sem?
szerintem tök mind1. mivel nem a farkadba lesznek szerelmesek a csajok, gondolom... Habár nem tudom mert fiú vagyok. De szerintem értelmes lánynál nem ez számít.
Mert gondolom az első 2 válaszoló se kérdezi meg elsőnek a "randi társától" hogy hé neked van fitymád vagy metélt vagy? xDD bár ki tudja. Nem vagyok metélt fiú csak van egy kis csöpnyi gondolkodásom. de engem is érdekel.
nekem volt körülmetélt pasim, de először észre sem vettem, mert ő volt nekem a második, és gyanús volt h nem egészen olyan mint az első, dehát eltelt a kettő közt egy év. Aztán később ő mondta, h azért olyan mert kiskorában fitymaszűkülete volt és körül kellett metélni.
Szóval szerintem tök mindegy milyen, meg mekkora, csak az összhang meglegyen, és tudja használni.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!