Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kb 9 cm allva a farkam es 4...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 9 cm allva a farkam es 4 cm vastag ez nagyon kicsi?

Figyelt kérdés
Létezik lany aki igy elfogad?

2016. febr. 14. 13:56
 1/9 anonim ***** válasza:
Létezik, sőt, valamelyik lánynak még jó is, nem fáj.
2016. febr. 14. 13:59
 2/9 anonim válasza:
Létezik, de ne sarki lányt keress. Szűk lány, vagy olyan aki nagyon szerelmes beléd simán. Bár biztos hogy 9cm? A kisujjad 8cm ahhoz képest mérve nézd, nem lehet hogy kissebnek látod, de van az 12 is?
2016. febr. 14. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? ;)
2016. febr. 14. 14:10
 4/9 anonim ***** válasza:
46%
Az egy kicsit kicsi , nem?
2016. febr. 14. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Kicsi eléggé,de biztos van akinek ez jön be.Végül is ujjazással is ki lehet elégíteni egy nőt.
2016. febr. 14. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:
60%
Ázsiában nagy sikered lenne..
2016. febr. 14. 14:20
 7/9 anonim ***** válasza:
87%
Szia. Én mindig azt mondtam, hogy a kicsit nem élvezem, és ez eddig lényegében így is volt, az eddigi párjaimnál akiknek kicsi volt soha nem tudtam elélvezni, és ezt nyíltan meg is mondtam mindig hogy nekem ez kevés. Mostani páromé kicsi is és ráadásul nagy darab(testileg) is, mégis a csúcsra juttat minden alkalommal többször is. Igaz Ő az első, aki kellő figyelmet szentel az orális kényeztetésnek, hogy kellően felizguljak, kitapasztalta nekem hogy jó, és így iszonyatosan élvezem az egészet.Úgyhogy biztos lesz olyan aki elfogad, csak Te is nyújts még egy kis pluszt mellé, és akkor nincs gond :) 28/N
2016. febr. 14. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

Mert ha most mindenki azt mondja nem jó, akkor mit teszel??? Veszel nagyobbat?

Tanuld meg használni, s kielégíteni a csajokat, akár szájjal, váltani a pózokat, cserélni.

2016. febr. 14. 15:17
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem sem nagy (13/4.5), de kőkemény. Orálisan a csajok szerint profi vagyok, rengeteg jó póz és technika létezik. Gyakorolj, és merj kérdezni! Figyelj oda a partnered minden rezdülésére!
2016. febr. 21. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!