Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire számít egy kezdődő ismerkedésnél, hogy kinek mennyi pénze van, milyen iskolákba járt, mennyi barátja van, és milyen kocsija, lakása van? Gondolok itt arra, hogy én szerényebb körülmények között élek, de a srác kicsit tehetősebb.
Figyelt kérdés
Lehetek e hátrányba amiatt, mert nekem nincs sok pénzem, de a srác és a szülei is gazdagok?2020. jún. 1. 17:10
11/12 anonim válasza:
"Kedves" 10-es! Ha tudni akarod, én szerelemből vagyok a férjemmel. Ha szegény lenne, akkor is vele lennék. Oltári bunkó vagy, hogy így ismeretlenül ócsárolsz, nem tudsz rólunk semmit.
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igen nekem is felmerült, hogy mivel ment el az idő mert a húszas éveim végén vagyok, de felmutatni nagyon nem sikerült eddig nagy dolgokat...
2020. jún. 1. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!