Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek ebbe a helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebbe a helyzetben? Írnál felhíbnáf neki, hogy megnyugodjál vagy hagyni kellene, hogy ne égesd le magadata?

Figyelt kérdés
Van egy férfi több éve tartó bonyolúlt viszony. Ő inkább csak szexelni akar veled néha kicsit hiteget is. Te pedig most már kilépni. Viszont túl sok sérelem gyűlt fel benned. Elvileg van képben másik nő. Már 2-3 hete nem beszéltek. Lezáráshoz azt érzed szükséged van mégis egy teljesen mindegy milyen kimenetű beszélgetéshez. Felhívnád vagy nem ?
2023. okt. 15. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Zárd ezt le magadban, és ne csinálj magadból bolondot, hogy még te hívogatod. Ha ő hívna, én akkor sem venném fel neki a telefont. Minek?
2023. okt. 15. 14:28
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Letiltanám, soha többet nem foglakoznék vele.
2023. okt. 15. 14:55
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2023. okt. 15. 15:20
 14/15 anonim ***** válasza:

Van egy olyan megérzésem,hogy a vitáitok pont abból fakadtak eddig is,hogy te érzelmeket vittél a dologba,rosszul esett,ha ő meg szimplán csak élte az életét melletted.Most pedig abba szeretnél kapaszkodni utolsó szalmaszálként,hogy oké,mással is kever,de azért kellenél neki.

Nem szeretnék szemét lenni,de szerintem tévedsz.Teljesen mindegy,van-e valakije.Nem vagy a párja és ez így is marad.Nem feltétlenül azért van ez így, mert bántani akar.Egyszerűen hülyén csináltátok.Neki nem te kellesz,a lábad köze problémák nélkül,te pedig társra vágysz.Ő sosem lesz az.

Úgy vélem,járhatóbb út,ha nem beszéltek és idővel megbarátkozol a tényekkel.Valószínűleg neked sem erre van éppen szükséged.

2023. okt. 15. 21:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem.. ez így van utolsó, ahogy leírtad, csak nem akartam egy kilométeres kérdést írni. Én viszont nem akarok ott lenni egy talomban tartott emberként akit elő vesz amikor akar. Sikerült megoldani a problémát. Csak szükségem volt mások véleményére. Köszönöm, hogy összefoglaltad, ezt elolvasva is segít nekem.
2023. okt. 16. 20:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!