Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tennétek ebbe a helyzetben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebbe a helyzetben? Írnál felhíbnáf neki, hogy megnyugodjál vagy hagyni kellene, hogy ne égesd le magadata?

Figyelt kérdés
Van egy férfi több éve tartó bonyolúlt viszony. Ő inkább csak szexelni akar veled néha kicsit hiteget is. Te pedig most már kilépni. Viszont túl sok sérelem gyűlt fel benned. Elvileg van képben másik nő. Már 2-3 hete nem beszéltek. Lezáráshoz azt érzed szükséged van mégis egy teljesen mindegy milyen kimenetű beszélgetéshez. Felhívnád vagy nem ?
2023. okt. 15. 13:46
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha új nő van a képben, akkor hagyd, ez így elég egyértelmű nem a részéről.
2023. okt. 15. 13:49
 2/15 A kérdező kommentje:
De ő így is folytatná. Viszont nem arról van szó, hogy mit mond. Én le akarom zárni de tudom kell az igazat. Akkor megnyugszok és talán még jó érzéssel tudok majd egyszer visszagondolni rá is. Csak azt nem tudom ha ezt elmondanám megértené egy vagy hülyének nézne
2023. okt. 15. 13:52
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem teljesen világos, ha már hetek óta nem beszéltek, akkor miből gondolod, hogy ő így is folytatná? Vagy eddig se tartottátok folyamatosan a kapcsolatot? Ha úgy érzed, hogy még nincs egyértelműen lezárva, szerintem inkább beszélj vele. Azt írtad, hogy neked ez segítene és jobban éreznéd magad tőle. Igazából teljesen mindegy, hogy megérti-e vagy hülyének néz, úgyse akarsz már tőle semmit, nem fogtok többet találkozni, ne foglalkozz vele, hogy ő mit gondolna.
2023. okt. 15. 13:56
 4/15 anonim ***** válasza:
Ezt ő mondta, hogy a másik nővel való kapcsolata ellenére szeretőnek jó lennél?
2023. okt. 15. 13:59
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha neked a lezáráshoz szükséged van erre akkor hívd. Ha enélkül is letudod zárni akk szard le.
2023. okt. 15. 14:07
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem tartottuk folyamatosan, vitak stb.. sok minden volt. Sajnos volt olyan kapcsolata is amiről nem tudtam csak utólag. Nem akarom lejáratni se magamat. Ezért érdekelt mások véleménye ezzel kapcsolatban. Csak az igazságot akarom tudni. És ennyi.
2023. okt. 15. 14:11
 7/15 A kérdező kommentje:
Nekem szükségem van arra, hogy legyen egy vége ne csak abba maradjon.. mert mindig igy volt hogy most szunet utana ismert kezdodott elolrol.. ezt akarom elkerulni. Ha tudom hogy vege es nem csak eltunt akkor eltudom kezdni lezarni magamba
2023. okt. 15. 14:13
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hívd fel, és mondd el ezt neki. Gondolom úgyis könyörögni fog, mert nyilván 2 p.nci jobb, mint egy, és ugye az emberek hajlamosak talonban tartogatni a másikat. Szerelmes a nőbe? Mert ez egy plusz löketet kell, hogy adjon.
2023. okt. 15. 14:15
 9/15 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs. Erre én is kíváncsi vagyok. Én már döntöttem. Csak bizonytalankodok mert magamat lejáratni se szeretném. Meg kitudja ő éppen milyen stílust vesz fel velem szemben, hogy ebből is ő jöjjön ki jól.
2023. okt. 15. 14:23
 10/15 anonim ***** válasza:
Na de, nem értem, nem válaszoltál...mondta neked, vagy sem, hogy ő a nőjétől függetlenül veled is lenne? Mert nagyon nem mindegy.
2023. okt. 15. 14:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!