Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfit választanátok a helyemben?
A : 33 éves informatikus, marha jól keres, humoros, de kissé egoista. Az ágyban kiváló.
B : 28 éves festő, ő se szegény, mert valami vállalkozóféle, ő szerény srác, halk, nem egy társasági ember, de nagyon kellemes társaság és az ágyban ő is jó.
C : 38 éves üzletember, étterme van, állandóan az anyagi javakkal akar elvarázsolni, az ágyban ő kevésbé volt jó mint az előző kettő.
D : 30 éves gyárban dolgozó férfi, ő a négy közül a legkedvesebb, legodaadóbb, csak nagyon szegény. Alkoholproblémái voltak nagyok sokáig, azért nem lett karrierje. Az ágyban ő is nagyon jó.
N/28
Nincs ebben semmi hülyítés, a szex az ismerkedés része, fontos hogy ez is passzoljon mielőtt összejössz valakivel.
Nem tartozol hűséggel egy olyan embernek, akivel ismerkedsz.
Nekem is volt pl hogy kora este randiztam egy lánnyal, aztán éjszaka meg egy másik lánynál aludtam. Nincs ebben semmi
23F
Ott van a neved hogy te írtad a kérdést😆
Kamu a kérdés! Nem tartom valószínűnek, hogy egy nő, négy ilyen eltérő férfival randizgat egyszerre.
A gyári, alkoholista munkásnak esélyt sem adna, a többi mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!