Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lányt választanátok? Vagy mit csinálnátok a helyemben?
1-2 hónapja felvett MSN-re egy lány, azóta minden nap beszélünk MSN-en. Nagyon jól elvagyunk. Igaz csak 14 éves. Hétfőn találkozok ezzel a lánnyal, és célozgatott már h csókolózna velem meg stb. De időközben felvett egy másik lány is, vele jóval kevesebbet beszéltem. De ő viszont képek alapján jobban tetszik, meg idősebb is 1 évvel. Vele meg kedden találkozok. Nem tudom mit tegyek, ha hétfőn úgy alakulna a lánnyal h csókig eljutunk... A másik lányt is meg akarom ismerni előtte. Ti mit tennétek a helyemben??
16/F
Puding próbája az evés. Nem veszel meg úgy egy monitort sem, hogy nem olvasnál róla véleményeket ;)
Menj el ezzel is, menj el azzal is. Ha esetleg összejön az egyikkel, mond meg a másiknak hogy volt más jelentkező is rajta kívül, kérdezd meg tőle hogy esetleg barátnője volt-e, de lényegében mond el neki, hogy miért Őt választottad. Jól fog esni neki, hogy lemondtál másról érte. Hajrá
19/f
''Puding próbája az evés. Nem veszel meg úgy egy monitort sem, hogy nem olvasnál róla véleményeket ;) ''
(en nem olvastam velemenyt rola)
mellesleg egyetertek az elsovel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!