Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfit választanátok a helyemben?
A : 33 éves informatikus, marha jól keres, humoros, de kissé egoista. Az ágyban kiváló.
B : 28 éves festő, ő se szegény, mert valami vállalkozóféle, ő szerény srác, halk, nem egy társasági ember, de nagyon kellemes társaság és az ágyban ő is jó.
C : 38 éves üzletember, étterme van, állandóan az anyagi javakkal akar elvarázsolni, az ágyban ő kevésbé volt jó mint az előző kettő.
D : 30 éves gyárban dolgozó férfi, ő a négy közül a legkedvesebb, legodaadóbb, csak nagyon szegény. Alkoholproblémái voltak nagyok sokáig, azért nem lett karrierje. Az ágyban ő is nagyon jó.
N/28
A "D", mert az nem fog elhagyni. A tobbi lecserel majd egy fiatalabbra.
39F incel
4: Nem elméleti kérdés, létező férfiak és igen, lefeküdtem mindegyikkel..nekem fontos hogy megismerjem a férfit ott is, mielőtt kapcsolatba lépnék vele.
Jelenleg is udvarol nekem mind a négy, de egyikkel se vagyok összebútorozva egyelőre, szóval nem hinném hogy hülyítek bárkit is.
Csak ismerkedünk (annak meg része számomra az intimitás is), stb.
B, mert "ő szerény srác, halk, nem egy társasági ember, de nagyon kellemes társaság és az ágyban ő is jó", és én ilyesmire vágyom.
De nagyon fontos számomra, hogy ne csak jó legyen az ágyban, hanem őrült jól működjön köztünk a kémia, legyen egy brutál erős és kölcsönös vonzalom.
32N
8: Szerintem a hülyítés az lenne ha kapcsolatba lépnék valamelyik férfival és közben másokkal is kavarnék. Hülyíteném őket is, meg azt is akivel kapcsolatban vagyok.
Én ismerkedem jelenleg, ennek része a szex is számomra.
Egyébként a férfiak is ugyanígy ismerkednek, nem kell álszenteskedni, legfeljebb nem tudtok annyi csajjal szexelni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!