Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban megfogom bánni ha nem kezdek el fiatalon randizni?
Figyelt kérdés
Valahogy nem tudom rávenni magam, tiniként sem tudtam, taszít az egész koncepciója.. Mindig azt mondják hogy a harmincas éveimben megbánom majd. De ha nem érzem a motivációt? Annak a gondolata zavar hogy mi van ha később megbánom? Másnak ösztönösen jön, én meg valahogy nem is tudom.. Mostanság még a libidóm is kicsi mert rengeteg dolgom van és lefáraszt. Amúgy világ életemben neurotikus voltam, kisgyerekként is, lehet ennek is köze van hozzá, vagy kimaradt valami az érésemből nem tudom.. 23f2023. okt. 5. 01:27
1/6 anonim válasza:
Miért kéne rávenned magad? Az írásodból ítélve nincs is nagyon rá szükséged jelenleg, hidd el vannak olyan lányok akik hozzád hasonlóan később kezdenek bele a párkapcsolatok kialakításába. Nem gondolom, hogy aggódnod kéne emiatt. Majd ha találsz valakit aki felkelti az érdeklődésed, akkor hidd el nem kell magadra erőltetned, hanem jön magától.
2/6 anonim válasza:
Semmi nem kötelező. Ha akarsz majd randizol.
3/6 anonim válasza:
Most ez egy olyan dolog, hogy ha nincs olyan akivel szívesen mennél, akkor minek erőltetni? Én is 23 vagyok (L) világéletemben egy konkrét randi randin voltam és elég kínos volt (online ismerkedés). Maga az online dolog se nekem való szerintem.
Amúgy meg többnyire közös társaságban v ismerősön/baráton keresztül tetszett meg valaki (v gimiben még így távolról) és ott találkoztunk úgyis. És így kiderült, hogy lesz-e több v se.
Nem kell erőltetni amit nem akarsz.
5/6 anonim válasza:
Az atlagtol valo fejlodes elteresenek mindig megvan a bojtje. Mindegy, hogy megelozod a korod, vagy lemaradsz.
6/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Ha aztán mégis vágyni fogsz barátnőre és lesz mondjuk 30 évesen, akkor elcseszed az egészet, mert nem tudod, hogy kell a nőkkel bánni, azt nem tudom dugtál e már de ha nem azért az is gáz... aztán majd jön a nő aki szerelmes lesz beléd és őt megbántod mert 2 év után otthagyod hogy kiéld magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!