Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ezzel megfogom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ezzel megfogom bantani?

Figyelt kérdés
Beszelgetek egy novel (szemelyesen sajnos nem tudtunk meg talalkozni de lattuk mar egymast) egy hete folyamatosan beszelunk, minden temarol es jo sokat. Viszont kitudja mennyi ideig nem tudunk szemelyesen talalkozni. Mivel nem beszeltunk szemelyesen meg nem szeretnek annyi energiat belefektetni, mindig irni neki es megbeszelni itt mindent, mert hat akkor mirol fogunk beszelni a kesobbiekben. Zavaro lenne ha nem irnek neki mindennap? Teny hogy erdekel es kivancsi vagyok ra de csalodni sem akarok.
2020. ápr. 13. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

"mert hat akkor mirol fogunk beszelni a kesobbiekben. "

Én évek után is tudok beszélgetni emberekkel. Ezt nem igazán értem.

2020. ápr. 13. 09:08
 2/5 A kérdező kommentje:
Persze! Csak hogy mi nem talalkoztunk meg. Nem szeretnem ha csalodas lenne a szemelyes talalkozo
2020. ápr. 13. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Én nő vagyok, és megértelek, sőt. Én is így gondolom. Ezért nem ismerkedem most pl. Mert nem szeretem sokáig húzni a találkozást. Viszont nem tudom, erről ő mit gondol, tehát nagy valószínűséggel megbánthatod, ha nem jól adod elő.
2020. ápr. 13. 09:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Max.keres mást.Kockázat nélkül nincs befektetést.Ha érdekel téged a nő,akkor fektess bele annyi energiát,hogy írsz neki.Ha félsz a csalódástól,akkor neked nem való az ismerkedés.
2020. ápr. 13. 09:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg komolyan érdekel a nő akkor beszélgess vele, ne félj attól ,hogy miről fogtok beszélni később
2020. ápr. 15. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!