Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj lehet belőle, vagy bántani fog? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác,holnap fogok vele találkozni először,6 hónapja beszélgetünk. és félek nem tudom mitől hülyeségek jutnak eszembe rossz érzésem Csak félek de igazából nem is tudom hogy mitől.2016. okt. 27. 17:13
2/5 A kérdező kommentje:
bocsánat véletlen ki hagytam Félek a találkozástól és nem tudom mért ? rossz érzésem van baj lehet belőle ?
2016. okt. 27. 17:25
3/5 anonim válasza:
Ha nyilvános helyen találkoztok és nem mész el vele félreeső helyre, akkor nem
4/5 anonim válasza:
Nyilvànos helyen talàlkozzatok,akkor nem lesz gond.
5/5 anonim válasza:
Nem minden férfi állat, bár szeretik ezt hangoztatni egyesek.
Én fél év net után találkoztam a - mostmár - párommal. Mivel sokáig beszélgettünk, így egyből fel is mentem hozzá. Jó, az para volt, de bíztam benne, és hozzám sem ért úgy.
Rá két napra ismét randi, akkor is elbeszéltük az időt, megint felmentem, és akkor is csak a csókig ment el.
Ez NEM követendő példa, mert bajom is lehetett volna belőle, amúgy, de nyilvános helyen nem fog neked esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!