Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány emberrel találkoztatok netes ismerőseitek közül? Milyen volt a tali? Lett kapcsolat belőle?
Figyelt kérdés
kort és nemet :)2016. aug. 26. 19:20
1/6 Költőnő? 

válasza:

Nekem sose jött be, pedig próbálkoztam anno én is ezzel. Egyetlen egyszer lett belőle vmi, de kapcsolatnak azt sem nevezném. Nettó kínlódásnak már annál inkább.
2/6 anonim 

válasza:

innét még senkivel nem taliztam pedig nem egy csajjal irogattam még képcsere után is érdekeltem őket pláne miután megmutattam a eggem akkor meg a talit ők kezdeményezték aztán abba maradt a dolog
3/6 anonim 

válasza:

Bármilyen netes ismerettségwt nézve kb 20-25.
Szexel kapcsolatos téma után 7-8 innen 4 emberrel. Innen akive btalálkoztam nem szex volt a cél, de aztán kapcsolat lett belőle, más oldalról három ember volt szexes topikos, egyel szexkapcsolat volt, kettőt csak fenekeltem, elélveztettem, a többi közül meg egy másik lány akivel csak beszélgetésnek indult hosszabb kapcsolat lett.
Elég részletes volt 😊?
4/6 anonim 

válasza:

Netrol 3 lannyal talalkoztam, az elsővel nem lett semmi egy dogunalom tallakozas volt, a masodik az exem volt, vele 9 honapig voltunk egyutt, a 3. pedig egy alkalmim volt, es szex utan igazabol utana nem erezrem ugy hogy szeretnek folytatast.
5/6 anonim 

válasza:

Hááááát... Kapcsolat egyikből se lett, sőt még komolyabb sem igazán. Olyan 5-6 lány volt, némelyikkel csak vagy 15-20 percet beszéltünk személyesen, mert addig ért rá, de egyébként rendszerint nem hagytak maradandó emléket bennem ezek a találkozások. Csak beszélgettünk, kétszer próbáltam kimondottan randizni, bár mivel gátlásos is vagyok, így leráztak, illetve az egyik csaj később azt mondta, hogy ő nem randizni akart velem, csak a barátnője kérésére találkozott velem.
6/6 anonim 

válasza:

Nagyon sokkal (legalább 15) és a 98%-ából lett is kapcsolat. Nem tartott sokáig, de nem bántam meg őket.
Most vagyok 31 és férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!