Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 40es ferfiak, volt mar olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40es ferfiak, volt mar olyan hogy egy 40es és egy harmincas no kozul az idosebbet valasztottatok, mert az jobban megfogott?

Figyelt kérdés
Mondjuk a fiatalabb szebb volt, az is normalis volt, de az idosebben volt valami plusz?
2021. aug. 9. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
volt persze.én 46 évesként 40-es nőket preferálom.
2021. aug. 9. 11:47
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
igen ha pl jó a szexben.
2021. aug. 9. 11:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Szebb, de kinek? Az nem mindegy. Úgy általában szebb, vagy az én szememmel látom szebbnek? Aki valamiért jobban megfog, azt óhatatlanul szebbnek is látom önmagához képest.
2021. aug. 9. 12:19
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Nem!
2021. aug. 9. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
22%
Sosem volt opció a velem egykorú! Nem vagyok dedós! 25 és 30 közül választottam az idősebbet!
2021. aug. 9. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól függ
2021. aug. 9. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!