Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves srácok, férfiak, ti hogy viszonyultok ahhoz, ha egy nő kezdeményez?
Figyelt kérdés
Már számtalanszor előfordult velem (huszonkettő éves vagyok), hogy láttam egy ránézésre velem egykorú srácot, férfit, aki nagyon szimpatikusnak tűnt, és olyan szívesen megszólítottam volna, de végül sose mertem. Az első gondolatom az, hogy biztos zavarnám, a második pedig az, hogy biztos van már párja.
Többektől olvastam és hallottam már, hogy sok férfi kifejezetten örül, ha egy nő megszólítja. Ti hogy éreztek ennek kapcsán? Volt már ilyen tapasztalatotok?
2023. okt. 2. 14:56
11/11 anonim válasza:
Eddig 3x kezdeményeztek nálam nők, nem volt vele bajom, igazából jól esett, hízelgőnek éreztem. (Más kérdés, hogy nem illettünk egymáshoz, így egyikből sem lett semmi. Nem lettem volna őszinte, ha továbbviszem a dolgot. Persze nem rögtön a megszólításnál történt az elutasítás, volt ismerkedés, de egy idő után kiderült, hogy nem egymást keressük.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!