Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves srácok, férfiak, ti hogy viszonyultok ahhoz, ha egy nő kezdeményez?
Már számtalanszor előfordult velem (huszonkettő éves vagyok), hogy láttam egy ránézésre velem egykorú srácot, férfit, aki nagyon szimpatikusnak tűnt, és olyan szívesen megszólítottam volna, de végül sose mertem. Az első gondolatom az, hogy biztos zavarnám, a második pedig az, hogy biztos van már párja.
Többektől olvastam és hallottam már, hogy sok férfi kifejezetten örül, ha egy nő megszólítja. Ti hogy éreztek ennek kapcsán? Volt már ilyen tapasztalatotok?
Én is örülnék neki (természetesen csak ha nem lenne párom)
:)
Köszönöm az eddigi válaszokat, picit magabiztosabb vagyok ezeket olvasva.
#3-mas, alapvetően olyan helyzetekre gondolok, amikor korábbról nem ismerjük egymást. Például pár hete voltam egy múzeumban és az egyik kiállítóteremben láttam egy srácot. Egyedül volt, és számomra nagyon helyes és vonzó stílusa volt. Minden festményt hosszasan nézett, látszott rajta, hogy tényleg érdekli, nem csak végigmegy a termeken, illetve olyan retró kamerával fotózott, ami nekem is van. Kapásból lett volna kettő közös érdeklődési körünk (festészet és fényképészet), és mégse mertem megszólítani, amit már nagyon bánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!