Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordult már elő olyan veletek, hogy nagyon nem tetszett a másik parfümje?
Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 12:31
1/8 anonim válasza:
Persze. Tovább álltam, kerültem.
2/8 anonim válasza:
Simán lehet ilyen. Ha a párod, akkor kérd meg, hogy használjon mást, vagy vegyél neki olyat, ami neked jobban tetszik.
3/8 anonim válasza:
10 éve bármilyen parfümöt vesz a párom mindegyik büdös nekem
5/8 anonim válasza:
Mindenki egyedi.
Van ami nem tetszik
6/8 anonim válasza:
Nemrég randiztam egy nővel és bár amúgy sem alakult volna semmi több a továbbiakban más okok miatt, a parfümje borzasztó volt számomra... Nagyon furcsa volt, mintha jellegzetes kórház illat lett volna, valamilyen tejes beütéssel. Szinte émelyegtem tőle, és azt furcsállom, hogy azóta más nőkön is éreztem hasonlót. Nem tudom melyik parfüm lehet ez, de nekem nagyon nem tetszik :D
8/8 anonim válasza:
Tényleg a kórház jutott eszembe rögtön. Nem tudom mi lehetett az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!