Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért tagadja le a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tagadja le a legtöbb nős férfi, hogy az, ha akar egy másik nőt ?

Figyelt kérdés
Sok nős férfinak van szeretője. Általában szintén házas nők, akiknek ezt be is vallják már az elején. Most ég független nőnek miért nem lehet ezt nyíltan bevallani. Pont azért, mert független és azt csinál, amit akar.

2023. aug. 29. 08:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy független nőnek nincs veszteni valója és majd ha szerelembe esik, mert úgyis abba fog, akkor nem lesz neki semmi visszatartó erő hogy kitálaljon a feleségnek. 🤷‍♀️
2023. aug. 29. 08:45
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért, mert kisebb valószínűségi választja a nos férfit, mivel nem szerető akár lenni. Ha átvétel egy nos pasi, akkor remélem már nem vagy vele...
2023. aug. 29. 08:48
 3/11 A kérdező kommentje:
Én pl nem akarok komoly kapcsolatot jelenleg, pedig független vagyok. Nekem a hazugság része nem tetszett, így le is léptem a nős hapsitól. És nem azért, mert nős. Egyszerűen nem tolerálom, ha valaki hazudik nekem bármiben is.
2023. aug. 29. 08:53
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező most ezt mondod, azután el telik pár hónap és már egyből lesznek érzelmek is benne. És nem mindenki tudja ezeket helyén kezelni. Főleg amikor majd csak az lebeg a szemed előtt, hogy amíg te otthon vagy egyedül magányosan, addig a másik a családjával van, a feleségével fekszik le nap mint nap, neki mondja hogy szereti stb.
2023. aug. 29. 09:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Így van, épp azért praktikus az, ha a másik is házas, mert így kevésbé rizikós a lebukás.
2023. aug. 29. 09:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Illetve, ha a másik is házas, akkor kisebb eséllyel akár többet. Kérdező, szerintem ne akarj szerető lenni, mindig a szerető szívja meg.
2023. aug. 29. 09:10
 7/11 anonim ***** válasza:
Azért nem lehet, ami itt is zajlik: azonnal megy az eltiprás, mindjárt leradírozzák aki erről nyiltan mer beszélni
2023. aug. 29. 09:16
 8/11 anonim ***** válasza:
7-es, nyíltan beszélünk róla.
2023. aug. 29. 09:22
 9/11 anonim ***** válasza:
63%
Szerető akarsz lenni? Jó lent van a léc szó se róla...
2023. aug. 29. 09:49
 10/11 anonim ***** válasza:
Úgy-úgy ahogy a többiek mondják. Nekem volt ilyen... A faszi bemondott egy másik nevet, meg azt, hogy független illetve adott egy kamu elérhetőséget a kamu névvel. Szóval én nem tudtam, hogy szerető vagyok. De amikor megtudtam, úgy feldobtam a nőnek képekkel, videókkal, beszélgetésekkel, mint annak a rendje. Áttoltam az infót és tiltottam. Meggyőzni nem akartam, csak tényeket közöltem. Ez mondjuk másabb szitu, de a vége ugyanaz.
2023. aug. 29. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!