Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire zavar ha a másik fél nem ír vissza?
Altalában mikor vége a randinak már aznap.írnak hogy pl.jazaért jol erezte magát várja a kövit vagy felhivnak.
Akinél ez kimarad az már nekem èrdekes. Ha másnap se keres már le is jövök róla. A randi utáni 2.napon meg már hiába ír.már azt se fogom tudni hogy hívták.
Nálam érvényesul az hogy addig üsd a vasat amig meleg. Ha nem érzem azt a másikon, hogy ő is fel lett villanyozva, be lett sozva mint én, es randi után se tudja abbahagyni a kontaktot, mint én szóval.ha ennek ellenkezője megy hogy randi után meg másnap is egy bazi nagy semmi van töle, engem teljesen le tud hozni a fellángolásrol de olyan szinten, hogy már nem is érdekel. Teljes kiábrándulás es simán kocvoltatom is.
1 nap
Idegesít persze de elfogadtam.
Nő vagyok. Ha randiztunk, akkor ha aznap nem ír, hogy hazaért és jól érezte magát, akkor már tudom, hogy nem fog és nem reménykedek tovább. Ha 24 óra eltelt, akkor meg már offos az egész. Nem is szoktak felbukkanni később.
Ha meg pl Tinderen beszélünk, akkor is kb 1 nap, amennyit még reménykedek.
Viszont sok csávó meg kiakad azon, ha én nem írok nekik 5 percig, de tényleg, ez mi? Nincs életük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!