Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Randin inkább magatokról meséltek szívesebben vagy épp annyit mint a másik fél?
Figyelt kérdés
Elsősorban magatokról beszéltek szívesebben, szeretitek, ha veletek kapcsolatban szól a beszélgetések nagyobb része és pozitívum, ha a srác többet érdeklődik mint mesél, vagy ügyeltek rá, hogy ti is pont ugyanannyira kölcsönösen érdeklődjetek? 20F2022. dec. 22. 20:29
1/6 anonim válasza:
Emberfüggő.. akinek több idő kell hogy megeredjen a nyelve, nyilván ebben az esetben jobb ha egy ideig inkább a másik kezd el addig kommunikálni és lassú tempóban kérdezősködik a másik felé…
2/6 anonim válasza:
Én érdeklődöm többet, pasiknak ez tetszik.
3/6 anonim válasza:
Az elején én nem szívesen mesélek sokat magamról, szívesebben kérdezek, amúgy is jellemző rám, hogy sok mindent szeretnék tudni azokról, akik közel állnak hozzám, vagy esélyes, hogy közel fognak.
4/6 anonim válasza:
Én is azt tapasztalom, hogy a férfiak örülnek, ha kérdezem őket és meg vannak lepődve.
5/6 anonim válasza:
Igen, örülök ha érdeklődik, és odafigyel rám. De ugyanúgy én is szeretnék róla tudni, nem szeretem azokat az embereket, akik semmit nem mesélnek magukról.
6/6 anonim válasza:
En szeretem, ha mesel magarol a ferfi, viszont en meg neha nem tudom abbahagyni a pofazast :) Nem szoktam tudatosan atgondolni, mennyit mondok magamrol. Mondom, ami epp az eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!