Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az első konfliktusotok után szakít veletek a másik fél, az milyen üzenet számotokra?
Nagyon nem mindegy, hogy mi a konfliktus, és mennyi idő után!
Lehet, hogy egy teljesen ésszerű döntést hozott, ha már az elején gond van, akkor felesleges erőltetni.
"Egy mosolyomra mondta azt, hogy cinikusnak érezte. De ilyen nem volt mögötte. Szóval ez kicsit furcsa nekem"
Te is érzed, hogy furcsa ez az egész.
Ez nekem pl olyan üzenetet hordoz: örülnék, hogy megszabadultam egy ilyen embertől. Ha valaki képes bele kötni a mosolyodba, meg belemagyarázni dolgokat, holott te tudod, hogy nem cinikusan mosolyogtál. Ha meg együtt maradnátok mibe kötne bele, a szavaidba, hogy hangsúlyozol? Keresi a hibát benned. Szerintem ne bánkódj. Még az elején kiderült, hogy ilyen.
Azért az durva, hogy egy ilyet nem tudnak az emberek megbeszélni. Ebből kiindulva ebben az évben nekünk már vagy 20x szakítanunk kellett volna a párommal, arról már ne is beszéljünk, hogy akkor a 8 év alatt hányszor.
Néha mondunk/csinálunk félreérthető dolgokat, senkinek sem tökéletesen egyértelmű a kommunikációja, el kell mondani, hogy nem az volt a szándék, a másiknak meg kell ezt értenie, aztán megy tovább az élet. Az meg szerintem teljesen rendben van, hogy rákérdezett,hiszen rosszul érezte attól a megnyilvánulánulásodtól magát, ilyenkor igen is szólni kell a másiknak. Most sokkal jobb lett volna az, ha mondjuk 1 évig nem szól, és utána robban ki belőle, hogy mennyire utálja, amikor ilyen (szerinte) cinikusan mosolyogsz? Akkor már sokkal nehezebb lenne megmagyarázni, hogy nem is ez van mögötte.
Nehogy ismételgesd magad meg bocsánatot kérj még. Egyszer elmondtad, ne legyél papagáj.
Nem érti, ő baja. Ilyennel mit tárgyalnál? Mosolyogtál, erre rád fogja, hogy szerinte cinikus volt. Aztán mondtad nem volt az. Utána meg benyögi szakít. Mivaan??? Hagyjuk már. Kis pitiáner sz@r témát nem tudtatok megbeszélni, mi lenne nagyobb baj lenne. Atyaúristen.
Mondom kérdező szerintem neked tett szívességet.
7
Hát igen, az ő bizalmatlanságával már valóban nem tudsz mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!