Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti belemennétek egy kapcsolatba úgy, hogy ti vagytok az idősebbek, de másik fél alapesetben szimpatikus, bejön Nektek?
Attol fugg hogy képes e egyenrangúnak tekinteni, vagy csak egy idősebbnek, hogy állandoan a szeme előtt lebeg e a korom azaz hogy öregnek tart e magához.
Ha viszont egy fiatalabb képes felülemelkedni rajtam (azaz a kapcsolatban inkabb ő az iranyitobb domináns okosabb bölcsebb tapasztaltabb stb),azaz Ferfinak látom és ő engem szimpla nőnek az ugy nekem a normális.
Ezt elérheti idősebb pasi is meg fiatalabb is, hogy én nőnek érezzem magam mellette es ne egy nyanyának.
Aki ezt nem èri el nálam, azaz anyjaként kezel vagy akármi, az azonnal off. Megismerni sem akarom.
Nem írtál semmi konkrét különbséget a kérdésben, szóval... 3 nappal idősebb vagyok, na és? 😂
Amúgy ez tökre korosztálytól függ, de szerintem bármikor rendben van, ameddig egy életszakaszban vagyok az illetővel
Volt már kapcsolatom fiatalabb férfival. Annyi, hogy tudomásul kell venni, hogy különböző életszakaszban vagyunk, ha ő még családalapítást tervez, akkor nem velem fogja ezt megvalósítani, de attól még lehet pár jó évünk együtt, ha amúgy minden stimmel.
Most is egy fiatalabb pasival érzem a szikrát, akár még lehet is belőle valami, ha úgy alakul.
39 vagyok, de mivel már 2 gyerekem is van, így számomra 35 feletti jöhet csak szóba, mert nem hiszek a laza kapcsolatokban. No meg csak olyan, aki nem szeretne közös gyereket, mert én már nem szeretnék többet szülni. A 35 alattiek többsége viszont még szeretne saját gyereket, azt viszont én már nem tudom, nem akarom megadni.
Úgyhogy csak így mennék bele kapcsolatba nálam fiatalabb férfival.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!