Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyek! Első randin mi az a viselkedés a másik fél részéről, ami után biztosan nem akarnátok több randit vele?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl. bizonyos kijelentésekre, gesztusokra, az illető megjelenésére, stb. Nyilván mindenkinél van olyan, ami a zéró tolerancia kategóriája.2023. máj. 30. 13:08
1/10 anonim válasza:
Nagyképű, arrogáns, kb. csak magától beszél, engem alig kérdezget, hímsoviniszta, vagy nagyon önbizalomhiányos…főleg ezek.
2/10 anonim válasza:
Buta, bunkó, udvariatlan, figyelmetlen, külsőre igénytelen, érdeklődés hiánya.
3/10 anonim válasza:
Volt egy partnerem, aki kb nem is beszélt, úgyhogy kínomban én fecsegtem össze-vissza, ő meg Joker-ábrázattal vigyorgott. Félelmetes volt, rendesen azt hittem valami pszichopata.
Egy másik meg bóknak álcázott beszólogatásokkal jött, szép burkoltan, de beszólogatott a házamra (minek vettem ott/ekkorát/stb), az autómra, és a volt nejét úgy emlegette, mint a "boszorkány". Hát köszi, ha már 30 perc ismerkedés után tudatosan építi le az önbizalmam és kontrollálni akarja az életem, akkor mehet a rákba...
4/10 anonim válasza:
Igénytelenség, dohányzás, ha van gyereke, vagy akar a jövőben, ha nagyképű, ha nincs semmi közös téma, ha nincs meg a fizikai vonzalom, ha már az elején elkezd ilyeneket elejteni vicceskedve, hogy féltékeny típus, vagy szerinte hogy viselkedik egy nő. Nem csípem ha valaki már az elején szabályozni akar.
5/10 anonim válasza:
Vagy aki csak arról tud beszélni, hogy mije van meg milyen helyeken járt. Ez gazdag pasikra nagyon jellemző, de a 3. randin már kifogyunk a beszédtémákból, valahogy ezen kívül másról nem nagyon tudnak beszélni. Voltam kb. 3 nagyon gazdag emberrel randizni és mindegyik ilyen volt. Személyiség nulla, csak a pénzzel próbáltak megfogni.
6/10 anonim válasza:
Ha folyton a volt feleségéről/barátnőjéről beszél, vagy ha gyereke van.
7/10 anonim válasza:
Anyjával él, gyereke van, (nem akar gyereket) csóró, nincs autója, felezni akarja a számlát, nem nyitja ki az ajtót, komolexusos, karomkodik, nem tud kommunikálni, képtelen nőként kezelni
8/10 anonim válasza:
Külsőre ha nem olyan mint a képeken,igénytelen.
Belső pedig arrogáns,bunkó, nagyképű,hazudik,szótlan,csak magáról beszél.
9/10 anonim válasza:
Külsőre igénytelen (koszos cipő, ápolatlanság, büdös, stb.), belsőre pedig ha arrogáns, bunkó, már a legelején nagyon nyomul, csak a testem érdekli, rossz tanuló, nem érdekli a jövője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!