Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Zavarna titeket ilyen lenne a nőtök viselkedése?
Szerintem sokan vagyunk úgy, hogy ha nincs más körülöttünk, elengedjük végre magunkat, kicsit bohókásak vagyunk.
Munkahelyen/társaságban még disztingválsz, de pl írásban a pasiddal már kajla a megfogalmazásod.
PL.:
....
belefoglaltatott az ügyintézési díjban.
Az erről szóló dokumentumot csatoltam.
Bízom benne, hogy az említett probléma orvoslása vonatkozásában egyezségre jutunk.
Köszönettel,
XY
Amikor meg a palidnak dobod az üzenetet, akkor mintha valami szőke celeb lennél.
PL:
More, haggyán mán a hülyeséggeddel!
Hahaha sörfürdőztem, neked is kéneeeeee😍🤪🙊🙉🙈🤣
Nagyjából ilyesmi lenne a különbség.
Hozzáteszem, nem mindig, csak néha. Úgy éreznétek, hogy egy tinivel beszélgettek?
Én munkahelyen:
Tisztelt xy Osztályvezető Asszony!
Ezúton mellékletben csatolva küldjük a módosított szerződéseket pénzügyi ellenjegyzésre, valamint a kért kimutatásokat további szíves felhasználásra.
Kérjük adatszolgáltatásunk elfogadását.
Aláírás etc
(De lassan elkezdek majd bullshitekkel levelezni mert észrevettem hogy sak átfutják a leveleket de nem olvassák el, es olyanokat kérdeznek amiket már megírtam..tehát tökmindegy mit írok..)
Pasimnak
Na hali szóval erről beszéltem-link-, majd akkor megvesszük? A többi ugy is sz.r.
A munkahelyi meg a szleng az ugyanazt jelenti. (Csak a gyengébbek kedvéért)
1.voltam
"More, haggyán mán a "
Ez nem szőke celeb, hanem iskolából kimaradt kisebbségi
"Amúgy nem zavarna, minden élethelyzetben más álarcot viselünk"
Ezek nem álarcok, ez az, hogy tudod, hogy az ügyintéző nem a haverod.
Ez a stílus zavarna.
De az, hogy nem úgy beszél velem, mint a felettesével vagy egy ügyféllel, nem.
Mi is xd-zünk, lolozunk egymásnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!