Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk / férfiak, titeket zavarná ez a viselkedés kapcsolatban?
Tudom nem egy nagyon egetrengető probléma igazából csak érdeklődnék, hogy azok a férfiak akik nem igazán használnak facebookot instagrammot, tehát nincsenek annyira jelen a közösségi médiában azokat mennyire zavarja ha a párjuk viszonylag több képet tölt fel pl. az instagramra (általában közös fotók, családi fotók, Szép képek ételekrő,tájakról)tehát nem magamat mutogatom főként a szeretteimmel van képem illetve szeretem megosztani amit főzök,vagy ha elmegyünk enni egy különlegesebb helyre. Illetve nem viszem túlzásba ilyenkor gyorsan lövök egy két fotót és utána nem veszem elő természetesen a telefont ha programozunk.
Titeket zavarna, vagy nincs ezzel probléma?
Kb egy férfit sem zavar ha van elegendő szex és főzöl normálisan!
Ez a fontos a férfiaknak nem az hogy mennyit instazol egy nap!!!!
Nem érdekelne, Te dolgod! Én már csak messengert használok, mert sok ismerőssel ott tartom a kapcsolatot. Face-t már jó ideje nem, így viszont meg lenne az a "veszélye" a dolognak, hogy nem likeolnék.
#minmeghalunk #osszedolavilag :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!