Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak vele?Tényleg jobban érdekli a másik lány a barátomat? Nem tudom hogy mit csináljak..
Figyelt kérdés
Összejöttem egy sráccal, aztán láttam egy beszélgetést amiben egy lány nyomul rá. Ő maga mutatta meg. Ilyeneket írt neki, hogy álmában csókolóztak stb.
Viszont hiába veszekedtünk róla, hogy miért beszélget vele,meg mit érdekli mit álmodott róla más ..nem törölte le sőt bejelölte máshol is.
Erről is veszekedtünk amikor észrevettem, aztán aztmondta letiltotta,de nem tiltotta le...
Gondolom jól érzem hogy jobban érdekli a másik lány..mint én.
Nekem ez rosszul esik és annyira tiszteletlen.. most nincs itthon a barátom de letiltottam.. ha már ő nem tudta a másik lányt.
2023. szept. 22. 21:43
1/3 anonim válasza:
Ja. Szakíts. Hazudós suttyó gyökér, akivel a kapcsolat fájdalmakat okoz neked. Nincs erre szükséged.
2/3 anonim válasza:
Jól gondolod, valóban tiszteletlen. Nem kár érte.
3/3 anonim válasza:
Az a baj, hogy hazudik neked már most. Gondolom, még nagyon friss a dolog kettőtök között, ezért nem lenne feltétlenül baj, hogy tudsz más lányokról is akikkel szimpatizált, de ezeket le kéne építenie ha veled akar lenni. Ez nem csak simán tiszteletlenség. Szerintem beszélj vele őszintén, ne veszekedj, hanem próbálj értelmesen beszélgetni vele róla, hogy mit szeretne tőled. Könnyen lehet, hogy ő ezt most még nem veszi olyan komolyan, mint te. Aztán eszerint tudsz dönteni, hogy kell ez neked, vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!