Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor semmire nem jó a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor semmire nem jó a másik szakítsak? Nem lehet vele haladni

Figyelt kérdés

Bármit csinálok semmihez nem tud hozzátenni beszállni segìteni nem lehet vele közös házat se venni majdan, annyi az egész ember az életemben szinte hogy csak van és nem több.

Lépjek ki.igaz?

Meg ha valakivel ismerkedem es szinten látni előre azt hogy ő se tenne az életemhez(önállo lakasa élete van), szintén offoljam?

Egy rakat pasi olyannak tűnik mintha csak a f.rkát tenné egy kapcsolatba.

Vagy rosszul látom?

#nem társak
2023. szept. 20. 07:08
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak elvan, mint befőtt, akkor igen.
2023. szept. 20. 07:12
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem làtod rosszul.

Ezért nincs senkim.

Hozzátenni, előrevinni nem tudják az èletemet, csak örülnének, hogy van kit dugni végre ingyen, esetleg a másik főz, gondoskodik, talán be is lehet költözni hozzá, de neki semmije nincs.

Valahogy én is ezt érzem.

Számomra ez végtelenül kiábrándító és hát az ember amúgy sem akarja magát szívatni egy kolonccal, ami csak hátráltatja.

2023. szept. 20. 07:15
 3/20 A kérdező kommentje:
Nem az hogy befőtt hanem olyan mintha egyedül vinném a hátamon a fejlődést haladást házat ill albit, vagy egyedul kene majdan lakást vennem, mintha semmiben nem lenne társam.
2023. szept. 20. 07:16
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, mindent neked kell szorgalmazni. Legalább egyetért? Vagy nem csinál semmit? Elvan, mint a gyerek?
2023. szept. 20. 07:21
 5/20 A kérdező kommentje:

Valahogy olyan hogy közösséget vállalna mégse teszi.

Amiket belead pl néha elvisz kocsival ide oda hogy hamarabb végezzek, tudna nekem magasabb fizetésű protekcios melót(nem merem otthagyni a céget ahol vagyok, mert ki tudja milyen a másik kollektiva munkahely.),a szabadidőt ő állja hogy legalább ne legyen nekem anyagilag nehezebb egy pasival ahelyett hogy könnyebb lenne, nem akarja hogy minuszba menjek miatta, nézett már nagyobb albérletet is ugyan, de mielőtt költöznénk pont akkor van veszekedés így mindig maradok a biztos olcsó minialbèrletben(párkapcsolatban ez szűk élettér, de egyedül meg jó), ha elromlik valami nem èrdekli hogy nincs kilincs az ajtóban vagy lóg a csaptelep, nem ég a villany az előszobában, meg hasonlók, hanem elvan ebben. Ha megkèrem rá akkor ugy segitene pl.amikor bulibol mentünk haza hogy nekikezdjen e javitani mikor en aludnék.és ilyenkor nemet mondok hogy ne most szereljünk már.

De volt barátaim is olyanok arról kérdésem is volt hogy pl kapok drága parfümöt meg mindent de olyan hogy segitene a gázszámlában vagy venne mosóport, nem létezik valahogy.

Volt páromtól 60 ezre dísztárgyat kaptam szülinapomra is. Voltaképp magának állitott nálam szobrot hogy én rá emlékezzek. "Magának vette" hogy őt "istenítsem" általa.Hát ehhez tényleg hozzá se tudtam szólni.

Szaításnál mély aljas örömmel vágtam ki az ajándékot a kukába

2023. szept. 20. 07:39
 6/20 anonim ***** válasza:

Önálló lakása van, kocsival elvisz, ahová akarod, szabadidőben bármit csináltok fizeti. Nem éltek együtt, így szerintem természetes, hogy mindenki magának fizeti a lakhatást, rezsit. Előbbieket miért nem értékeled semmire?

Miért nem akar összeköltözni, min veszekedtek? Neked milyen költséggel jár a párkapcsolat, mi az amit te fizetsz?

2023. szept. 20. 08:03
 7/20 anonim ***** válasza:

Az albérlet javítása a tulaj dolga.

Tudna jobb melót, de direkt nem juttat be? Miért?

Sztem csak pasas, vezetni kell, mert magától semmit sem tud.

2023. szept. 20. 08:07
 8/20 A kérdező kommentje:

De együtt élünk.

Meg felnott parkapcsolat a kérdés nem az amikor 2 külön életűek járnak együtt.mint pl diákok hogy mindenki.lakik a saját mamahotelében. Hanem komoly kapcsolatok hazasság előtt a kérdés.

En nem megyek át a protekcios melóra irtam miért!

Nem vezetni kell hanem direkt ilyen. Neki ez így jó.

Kb amikor evez valaki az elet viharában a másik meg nézi a jachtról (mivel vagy mamahitelesek vagy saját lakásuk van)mit össze nem kínlódik a párja. Ez az érzésem van.

2023. szept. 20. 08:12
 9/20 A kérdező kommentje:
Úgy élúnk együtt pontosabban hogy ő fél lábbal mamahoteles de nálam van minden nap az albimban.
2023. szept. 20. 08:14
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom milyen idősek vagytok,de sajnos a párod még egy gyerek.

Beszélj vele erről konkrétan elmondva a problémaid, és ha nincs változás akkor sajnos nincs közös jövőtök.

2023. szept. 20. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!