Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Amikor semmire nem jó a másik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor semmire nem jó a másik szakítsak? Nem lehet vele haladni

Figyelt kérdés

Bármit csinálok semmihez nem tud hozzátenni beszállni segìteni nem lehet vele közös házat se venni majdan, annyi az egész ember az életemben szinte hogy csak van és nem több.

Lépjek ki.igaz?

Meg ha valakivel ismerkedem es szinten látni előre azt hogy ő se tenne az életemhez(önállo lakasa élete van), szintén offoljam?

Egy rakat pasi olyannak tűnik mintha csak a f.rkát tenné egy kapcsolatba.

Vagy rosszul látom?

#nem társak
2023. szept. 20. 07:08
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Általában a férfiak csak a szex és a kényelem miatt vannak kapcsolatban! Nem tudtad?
2023. szept. 20. 08:50
 12/20 A kérdező kommentje:
Ha ez így van, hogy nekik csak szex es kényelem kell, akkor azt kimaxolnám akkor, hogy amíg engem használ "céltalan", és elveszik az időmet, akkor addig az nekem meg is érje.
2023. szept. 20. 08:59
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell másnak a te életedhez bármit hozzátennie? Miért egy férfitől várod hogy a te életed jobbá tegye? Szerintem ne várj semmit, tedd saját magad jobbá az életed. Pl egy villanykörtét te is ki tudsz cserélni ha annyira zavar. Én próbáltam segíteni a volt a barátnőimnek, de hidd el nem volt benne köszönet, mert a végén mind kihasznált és megcsalt, így már megfogadtam hogy egy gyufaszálat nem fogok megmozdítani senkiért, a saját dolgaim intézem ami nekem fontos, nem érdekel mi van a másikkal.
2023. szept. 21. 10:24
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért kell hozzátennie #13, mert ha nem tesz hozzá, akkor miért legyen vele együtt?
2023. szept. 21. 10:31
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Mert szereti? :D Vagy csak érdekből lehet együtt lenni? .....
2023. szept. 21. 10:39
 16/20 anonim ***** válasza:

Olyat képtelenség szeretni, aki semmit nem tesz hozzá az életemhez.

Az ugyanis egy teher.

2023. szept. 21. 10:41
 17/20 anonim ***** válasza:
Érdekes felfogás.......
2023. szept. 21. 10:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Ezt a felfogást érdekes módon valahogy mindig olyan férfiak szokták “furcsállni”, akik semmit nem tudnak hozzátenni egy kapcsolathoz, csak magukat.

Sőt, még be is költöznének a nőhöz, hogy legyen ellátás.

Ez egy teher. Mert hozzá nem tett, csak elvett belőle azzal, hogy ott lakik és gondoskodni kell róla.

2023. szept. 21. 11:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Rólam nem kell gondoskodni, a saját lakásomban élek, viszont nem értem miért kellene és főleg mit "hozzátenni"??
2023. szept. 21. 14:35
 20/20 A kérdező kommentje:

Nem céltalan parttalan szexkapcsolatokról van szó amikbe semmit nem kéne beletenni hanem jövőképpel rendelkezeő komoly felnőtt párkapcsolatok a kérdés amiben 2 ember evez egy hajóban.

És nem dísznek van az egyik.

2023. szept. 21. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!