Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tartalék vagyok csak, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tartalék vagyok csak, vagy más állhat a háttérben?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki egyszer úgy gondolja hogy összejönne velem, egyszer meg nem, ez váltakozik folyamatosan. Ez azt jelenti hogy tartalék vagyok? Miért csinálhatja ezt? Van hogy napokig nem ír, aztán mint ha semmi sem történt volna újra ír…

2023. szept. 26. 14:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2023. szept. 26. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdeztél rá, hogy mi az oka annak, hogy hirtelen úgy rád ír mintha mi sem történt volna?
2023. szept. 26. 15:48
 3/3 anonim ***** válasza:

egyertelmuen igen

vagy ha nem is tartalek, de o maga sem tudja, mit akar toled, amibol neked csak a NEM szot erdemes meghallani

egy kapcsolat nem annyira bonyolult, mint hisszuk.

ha kellunk annak a masiknak es o is nekunk, akkor egyutt kell lenni. randizni, ismerkedni. ez csak ilyan hollywoodi maszlag, hogy eveket elunk egymas mellett meg vivodunk azert, hogy majd 10 ev mulva osszejojjunk, mert akkor jovunk ra, hogy mi szerelmesek vagyunk.

szoval jah, tartalek vagy :D

2023. szept. 27. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!