Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnét tudhatom hogy csúnya vagyok ?
Figyelt kérdés
Férfi vagyok és hosszabb hajam van, a barátaim szerint ezért offolnak a lányok, a csunyabb lányok viszont nyomulnak. Ha jól néznék ki a szebb lányok is nyomulnának? Honnét tudom eldönteni hogy csunya, átlagos, vagyok jóképű vagyok ? Viszont szerintem nem a hajam miatt offolnak, rengeteg hosszu hajú férfinak van szép barátnője, szerintem az arc a legfontosabb.2023. szept. 25. 18:20
21/23 anonim válasza:
Középhosszú haj kicsit máshogyan talán nem rossz, de az archoz kell igazítani. Jó volna kikérni olyan véleményét, aki legalább kicsit ért hozzá. Persze való életben igazi arccal, mert itt csak a két linkről tudunk nyilatkozni.
22/23 anonim válasza:
Ha csúnya vagy, akkor nem néznek rád a csajok.
23/23 anonim válasza:
kerdezo:
en ugyan pasi vagyok es inkabb a kopasz fajtabol (vilag eletemben 1cm volt a max hajhosszam), de az a meglatasom, hogy akiket ismertem hosszuhaju sracok a dögösségi faktoruk durvan megemelkedett, amikor elengedtek a hosszu hajat es normalis rovid sportos frizkot vagattak.
bocs a barbershoposoktol meg az ecsetfejuektol, hogy hazabeszelek, de az altalam ismert csajok tobbsegenek is ez a velemenye.
amugy meg nezd meg, hogy a neked tetszo csajoknak milyen pasijuk van (frizura) es maris tudod, neked olyan van vagy nincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!