Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnét tudhatom hogy csúnya vagyok ?
🤦♂️ Nem a fiúk szerint vagy csúnya, én azt írtam, hogy ha egy férfi azt mondja egy másik férfira (aki persze nem meleg), hogy jóképű, akkor nagy valószínűséggel tényleg az.
Hogy te csúnya vagy e, avagy sem, azt nem tudjuk. De ha a másodikhoz hasonlítasz inkább, akkor jóképű biztos nem vagy. Bár mentségedre szóljon, hogy ezek a f*szik modellek, belőlük pedig nem futkározik olyan sok a földön, az emberek többsége átlagos.
Kérdező, senki se mondta, hogy csúnya vagy, vagy csúnya lehetsz...
De ha ragaszkodsz ahhoz, hogy az vagy, akkor képzeld azt nyugodtan, hogy az vagy.
Tudod, hogy csúnya embereknek is lehet párjuk?
Kimondtad a lényeget; a szépség relatív.
Vagyis lehet valaki téged csúnyának tart, valaki meg kifejezetten vonzónak, jóképűnek. Mintcahogy lehet a számodra legszebb nő is valakik szerint csúnya (lesz). De akkor már mit számít? Legyél vele boldog!
Magadat meg fogadd el olyannak amilyen vagy, mindenki tetszik valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!