Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnét tudhatom hogy csúnya...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnét tudhatom hogy csúnya vagyok ?

Figyelt kérdés
Férfi vagyok és hosszabb hajam van, a barátaim szerint ezért offolnak a lányok, a csunyabb lányok viszont nyomulnak. Ha jól néznék ki a szebb lányok is nyomulnának? Honnét tudom eldönteni hogy csunya, átlagos, vagyok jóképű vagyok ? Viszont szerintem nem a hajam miatt offolnak, rengeteg hosszu hajú férfinak van szép barátnője, szerintem az arc a legfontosabb.
2023. szept. 25. 18:20
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, sokat segítettek, és minden jel úgy nagyjából arra utal hogy valóban csunya vagyok. Vagyis, így ahogy elmondtátok, a fiúk szerint csunya vagyok :D ... Szóval ja, hát ez van ...
2023. szept. 25. 18:48
 12/23 anonim ***** válasza:

🤦‍♂️ Nem a fiúk szerint vagy csúnya, én azt írtam, hogy ha egy férfi azt mondja egy másik férfira (aki persze nem meleg), hogy jóképű, akkor nagy valószínűséggel tényleg az.

Hogy te csúnya vagy e, avagy sem, azt nem tudjuk. De ha a másodikhoz hasonlítasz inkább, akkor jóképű biztos nem vagy. Bár mentségedre szóljon, hogy ezek a f*szik modellek, belőlük pedig nem futkározik olyan sok a földön, az emberek többsége átlagos.

2023. szept. 25. 18:54
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, senki se mondta, hogy csúnya vagy, vagy csúnya lehetsz...

De ha ragaszkodsz ahhoz, hogy az vagy, akkor képzeld azt nyugodtan, hogy az vagy.

Tudod, hogy csúnya embereknek is lehet párjuk?

2023. szept. 25. 19:03
 14/23 anonim ***** válasza:
41%
Onnét, hogy ide irsz!
2023. szept. 25. 19:35
 15/23 A kérdező kommentje:
Hát persze hogy lehet párjuk, csak én nem vonzódom a csunya lányokhoz :) szép barátnőm úgyse lesz sosem, mondjuk a szépség relatív, akiket én kiszemelek, a barátaim szerint egyáltalán nem szép lányok, nekem mégis azok amúgy
2023. szept. 25. 20:25
 16/23 anonim ***** válasza:
Muta már milyen lányok tetszenek
2023. szept. 25. 20:43
 17/23 anonim ***** válasza:
Inkább ne, lehet, hogy tényleg csúnyák.
2023. szept. 25. 20:45
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Kimondtad a lényeget; a szépség relatív.

Vagyis lehet valaki téged csúnyának tart, valaki meg kifejezetten vonzónak, jóképűnek. Mintcahogy lehet a számodra legszebb nő is valakik szerint csúnya (lesz). De akkor már mit számít? Legyél vele boldog!

Magadat meg fogadd el olyannak amilyen vagy, mindenki tetszik valakinek.

2023. szept. 25. 21:14
 19/23 anonim ***** válasza:
Sorozatban senkinek nem vagy az esete.
2023. szept. 25. 22:52
 20/23 anonim ***** válasza:
Nekem meleg szemmel rettentően előnytelen a metál haj, nem is tudom megérteni senkinél. S ha még szakáll nélkül babaarc is van, akkor szerintem a két részen egymáshoz fordítottan kéne változtatni.
2023. szept. 26. 08:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!