Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnét tudhatom hogy csúnya vagyok ?
Én nem mondtam, hogy csúnya vagy, csak azért linkeltem ezt a kettőt, mert az első az a "jóképű", a második meg maximum "átlagos". Ezt bárki láthatja, attól függetlenül, hogy most lepontoznak e vagy sem.
Férfiszemmel nézem hozzáteszem, és ha egy férfi mond férfira olyat, hogy jóképű, akkor az tényleg az. Egy nő lehet, hogy nem akar téged megbántani, és írja, hogy semmi baj veled. Igen, semmi baj veled, attól, hogy nem úgy nézel ki, mint az első, még nem vagy csúnya.
1-es
A második sem csúnya egyáltalán. Nagyon magas a homloka (vagy úgy van fényképezve). Nem tudom, hogy hosszú hajú férfiaknak szokott-e lenni frufruja vagy sem, de ha nem, akkor egyszerűen le kell vágatnia a haját (a fényképen szereplő pasiról beszélek) és probléma megoldva.
"Hát én az elsőtől nem vagyok elájulva.🤷"
Nem mondtam, hogy el kell, hogy ájulj.
Nézegess akkor ezek közül:
#1 Igen, a második se csúnya :D
"Csúnyább" de attól még közel se esik a csúnya kategóriába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!