Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan nehéz nekem tetsző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nehéz nekem tetsző pasit találnom, hogy mire izzadva végre a sok selejt után kínszenvedve van egy, úgy megörülök neki, hogy szinte azonnal leszek szerelmes. Hogyan küzdjem ezt le?

Figyelt kérdés

Szóval amikor hiányzik valaki es ismerkedem, rosszabbnál rosszabb a felhozatal, szinte csak az fut bennem át hogy jézus hogy hordhat ilyen embereket a hátán a föld, aztán a másik mellett megint azt erzem jezusuristen hogy meneküljek meg a randin, és minden hetvégén egyedül vergődöm egyre jobban magam alatt.

És ezek után egyszercsak felcsillan a remény, van aki tud írni, beszélni is, kommunikatív, normális, helyes is, es randin élőben nem az derul.ki hogy letagadott 100 kilit meg 10 évet hanem randin is csupa meglepetés, tetszik vonz.

És ilyenkor repkedek, szinte szerelemben úszok, túlpörgök. Nem miatta hanem mert végre már van egyetlen aki tetszik. Van isten mégis.

Amitől a másik rendesen szívbajt kap es nem is érti mitől fogtam én padlót.

Így ki is dobtak "helyből", meg se akart ismerni sem.

Erre találkozom valakivel megint, és megint fel vagyok pörögve:(

Hogyan ne szúrjam el most megint?

(Habár nyilván kapni fogom a "vérszívást" olyanoktól akik magukra veszik. Ezeken tegyétek magatokat túl.)

2023. szept. 25. 17:46
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Amikor gyom közt találsz egy virágot, vagy több hónapos sárban tocsogás után aranyat, nem örülsz neki?

Dehogynem.

2023. szept. 25. 19:18
 12/27 anonim ***** válasza:
44%
Tehát igazam van, annyira görcsösen keresel párt hogy teljesen ráfüggsz a másik emberre ha "végre" úgy érzed megtaláltad akit kerestél. Szerintem kicsit koncentrálj magadra, engedd el a témát és a másikat, ha megy megy, úgysem tehetsz ellene semmit. Nem kell ennyire görcsösen párt keresni, majd úgyis alakul idővel szerintem, ha meg nem az sem tragédia szerintem.
2023. szept. 25. 19:20
 13/27 A kérdező kommentje:

Nem keresem görcsösen.

De igénylek egy férfit. Lehet mások nem. Én meg igen.

2023. szept. 25. 19:23
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Ja értem, akkor nem tudok erre mit mondani, sok sikert hogy megtaláld a párod. 11-es, nem nekem az a konklúzió ha ennyire nehéz találni, akkor ha az az egy elhervad megint kereshetek egy csomót, amihez nem lesz kedvem így inkább szüneteltetem a keresést vagy abbahagyom. Szerintem értelmes ember nem vesztegeti az idejét olyan dolgokra amibe túl sok energiát kell fektetni és kicsi az esély a nyereségre.
2023. szept. 25. 19:27
 15/27 A kérdező kommentje:

En is szüneteltetem mikor már feladom hogy tróger az összes.

Egyedul halok meg. Már nem is sminkeltem, meg semmi. Asszódtam össze és jött a depi is.

Az előzö barátom előtti barátom úgy ismertem meg, hogy lesüllyedtem már oda, hogy belemegyek akkor abba hogy csak szex csak mert ő nézett ki ugy hogy egyáltalán hozzá tudnék érni es tetszik és nem érdekelt már semmi más, csak ennyi minimum.

Ő kapart engem össze lelkileg(felvillanyozott) és lettem mellette újra nő, és kivirultam. Es komoly kapcsolat is lett belőle.

Ma úgy tekintek rá vissza hogy ő mentette meg az életem is. Én már teljesen lemondtam mindenről.

2023. szept. 25. 19:42
 16/27 A kérdező kommentje:
Az tényleg jó is volt úgy hogy én már nem akartam semmit. Mindg otthagytam beszélgetni se akartam vele a nevem se tudta úgy nyomozta ki, azt se, hol lakom ki vagyok. Nem akartam már semmit. De faggatott keresett, ledominált elvitt magához úgy hogy nem hagyta azt sem hogy lemondjam soha, rengeteget tett abba hogy felálljak végre abbol ahogy elhagytam magam és hogy mindenről lemondtam és folyamat elutasitgattam mindenben csak szexben nem.
2023. szept. 25. 19:47
 17/27 anonim ***** válasza:
75%
Mondjuk talán el nem kéne hagynod magad senki miatt. Van egy olyan gyanúm hogy te társfüggő vagy, férfi nélkül nem tudsz normálisan létezni. A másik oldalról nekem egy társfüggő nő biztosan nem kéne, aki csak velem tudja magát jól érezni és ha elhagynám akkor lelkiismeretfurdalásom lehetne hogy most éppen mennyire is van maga alatt...
2023. szept. 25. 19:56
 18/27 A kérdező kommentje:

Nem valaki miatt hagytam el magam. Hanem azert hogy nekem nem kellenek a trógerek. Feladtam. Akkor várom egyedul a halált a rámszakadó 80 évet is egyedul.

Senki nem arra szuletett hogy 10 20 -80 évig egyedul legyen. Ebbe normális ember belebolondul.

Én pont nem vagyok társfüggő. Mert én ezt is bevállaltam hogy egyedul halok meg es inkább ez mint egy tróger.

2023. szept. 25. 20:01
 19/27 anonim ***** válasza:

Egy okot tudok megérteni, ha családot szeretnél, akkor tényleg nem várhatsz a végtelenségig a társkereséssel.

Egyébként meg normális ember nem bolondul bele ebbe, hanem megpróbálja a helyzetből kihozni amit lehet.

Szerintem nem szabad ezt ennyire végletesen felfogni, nyitottnak kell lenni, majd úgyis lesz valaki akivel kölcsönös lesz a vonzalom és te sem leszel túlpörögve. Én 15 éve vagyok egyedül és őszintén nem érzem hogy hiányozna egy társ, nem is erőltetem a dolgot, így is le tudom magam foglalni, sosem unatkozom.

2023. szept. 25. 20:10
 20/27 A kérdező kommentje:

Az egyedüllét nekem egy darabig talán építő, de egy idő múlva keményen átfordul abba hogy leépítő lesz mentálisan.

De a szervezet is kikeszül. En elkezdtem "aszódni".

Amikor megismertem akivel szexszel kezdtük, mellette elkezdett nőni még a mellem is, még meg volt ő is lepődve ezen, annyira feltűnő volt. Egy kosármérettel nagyobb lett a mellem az apáca életem után, hogy végre férfi.

Szinte életre keltem mentálisan is es a szervezetemen is látszódott, az aszódás is megállt, a párom nem győzött ledöbbenni hogy rút kiskacsából egy bombanője lett.:)

Ujra hordtam szoknyákat is, sugároztam, felpezsdült körülöttem az élet.

Es még akkor csak szexröl.beszélek. mivel a pasi maga nem kellett mert azzal indított hogy csak szex,(tehát hiába tetszik,a selejtek sorába tartozik ő is), azaz semmit nem adtam magamról ki, és ezen kívül a depressziom is keményen ott volt, gyakorta olyanokért nem akartam vele lenni mert fel se bírtam kelni az ágyból, de akkor meg írt vagy hívott, hogy aha fekszel, én meg itt vagyok a ház előtt, gyere azonnal, felöltözni se kell van 2 perced.:D

Hát belőle sem sok van mint ő, aki ebböl engem kibírt volna szedni:)

2023. szept. 25. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!