Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeretnék szerelmes lenni ésboldog egy adott szinten egy emberel akkor azt hogyan tudom lehet/tudnám a mai világban elérni ? (kissé bővebb kifejtésem lentebb)
25éves férfi vagyok.
Egy teljesen átlagos semmivel sem több de nem is kevesebb mint más korom béli.
Tök átlagos életet élek és hogy ez mit is takar?
Reggel kelek gyári meló 10óra hossza, azt lenyomom haza érek eszek fürdök filmezek másnap minden újból.
Ami azt illeti, saját házam nincs egyenlőre mivel nem tehetem meg.
Egy átlaggos kisebb értékű autóm van ami elvisz A-BÓL B-be és kész.(nincs se bmw -m se komoly más szintű felvágós autóm és ha tehetném sem kellene igazából!)
Ami zavar az az hogy, idén már ez az 5.éve hogy télleg abszolút nincs barátnőm.
Rohadtul hiányzik a társaság, pár jó beszélgetés, filmezések, össze bújások esetleg egy kis romantika néha :) meg azért persze férfiból vagyok.
A stílusom semmivel nem több mint amennyivel másnak kevesebb.
Télleg teljesen átlag vagyok.
Ha hétvégén van szabad időm sétálok próbálok kimozdulni kicsit emberek között lenni de annyira furcsán "zárkózottak" az emberek (lehet csak az én szemembne van ez igy) és nekem ez kissé furcsa is.
Már mint személyesen nincs az a lány akivel tudnék beszélgetni
vagy akár csak rá pillantani és abból lenne valami.
Online világ a szememben már le járt.
Valahogy nekem nem megy ez a rá írok stílus. Meg annyira a fb-ot sem használom igazából.
Nem vagyok introvertált sem (annyira :D )) hogy, ne tudjak megszólalni ha hozzám szólnak épp. De komolyan ha normális ápolt a megjelenésem ( külsöm ) normális a személyiségem és komolyan már igazából rendesen vágyom egy társra egy kapcsolatra akkor nekem mért nem jön ősze ??
Mi velem a baj ? Mit csinálok ennyire rosszul ?
Ha senki nem figyel fel rám de még csak véletlenül sem akkor hogyan kezdeményezek én mint férfi akinek 5éve semmi köze egyetlen nőhöz sem de még csak egy csók vagy egy bó k sem esett meg !?
Egy idegen csajt végülis mégsem zaklathatok a vágyaimmal, hogy nekem épp kire meg mire is lenne szükségem.
Szóval inkább komoly a kérdés, igy lehetőleg komolyabb értelmesebb tanácsot,választ szeretnék. Sőt ha lehet akár privátban is lehet zavarni nyugodtan :) de képet nem akarok küldeni senkinek magamról.
Válaszokat előre is köszönöm.
Ha képet nem akarsz küldeni magadról, akkor gondolom a külsőd a baj..
Meg a leírás alapján az hogy olyan "semmilyen" vagy.
Keress magadnak mondjuk valami klassz hobbit. Tűnj ki egy kicsit az átlagból valamivel. Kezdj el sportolni.
Télleg olyan "semmilyen" típus vagyok ahogy azt írtad is.
De más aki dolgozik próbál félre tenni megélni valamiből és nálam nem sokkal izgalmasabb hogy jött össze ? tényleg ennyire nyomorult lehetek már 5éve ? :(
Mivel hogyan kellene megszorítanom egy szimpatikus lányt a gyárban mint férfi?
Nem vagyok 10/10 ezért nem igazán kezdeményeznek de ha én lépek akkor sem keltek feltünést vele.
bocsánat ez télleg gáz volt! Nem igy akartam! :D
Mivel hogyan kellene meg szólítanom egy szimpatikus lányt a gyárban mint férfi? Mivel már évek óta kimaradtak az ilyen jelenetek az életemből :)
Nem vagyok 10/10 ezért nem igazán kezdeményeznek de ha én lépek akkor sem keltek feltünést vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!