Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetek még belé szerelmes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek még belé szerelmes, ha nem tetszik? Lehet, hogy élőben tetszeni fog?

Figyelt kérdés

Discordon megismertem valakit, akivel heteket átbeszéltünk. Nagyon szimpatikus férfi, viszont küldött magáról képeket, és egyáltalán nem az esetem. Nem az, hogy csúnya, hanem nem az esetem.

De lehet, hogy élőben tetszene? Nem akarom az idejét húzni, ugyanakkor szeretnék vele találkozni, hátha ott majd más lesz a helyzet.

Még sosem voltam olyannal, aki ne tetszett volna. Félek, hogy nem fogok tudni vonzódni hozzá, de nem fogom tudni elengedni. És ha ő esetleg meg majd többet akar, én meg nem? Akkor ennek a jó kis barátságnak is vége lesz. Ti így ennek adnátok egy esélyt?

2023. júl. 4. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Te honnan tudod, hogyha taliztok, akkor te neki be fogsz jönni? Nem tudod, még ő sem tudja!

Szépen menj el és ha nem tetszik srhogyse, akkor kérdezd meg, hogy barátilag akarná-e tartani a kapcsolatot (BARÁTI, nehogy félre értse extrákkal :D)! Ha nem fogadja el, akkor búcsúzz el, de lehet te se jössz be neki.

2023. júl. 4. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Latszik, hogy a nok nincsenek hozzaszokva az elutasitashoz. Neki is lehetnek hasonlo gondolatai veled kapcsolatban es semmi sem garantalja azt, hogy az elso talalkozo utan nem menekul mexikoba.
2023. júl. 4. 20:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy nem biztos, csak HA bejövök neki, és nekem ő nem…

Egyébként az a bajom, hogy barátként, ha nem jön be nekem/vagy mindketten egymásnak, akkor meg akarom tartani, mert tényleg nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

2023. júl. 4. 20:55
 4/9 A kérdező kommentje:
Kösz 2, nem kell azonnal támadni az esetleges rossz élményeid miatt, voltam már én is elutasítva, de neki *kép alapján* nagyon bejövök-ha igazat mond. Ezért tettem fel így a kérdést. Persze lehet, hogy majd élőben nem tetszem neki.
2023. júl. 4. 20:56
 5/9 anonim ***** válasza:
35%
Lehet elfogadja az ajánlatot barátzónába, ha nem tetszel neki, kérdezd meg. Mit kell ezen ennyit filózni?
2023. júl. 4. 20:57
 6/9 A kérdező kommentje:
Mert nem szeretem elveszteni a számomra szimpatikus embereket, ennyi.
2023. júl. 4. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
De hát ha ő nem akar barátkozni se, akkor ezt el kell neked fogadni! Ez van, majd jön más! Az élet megy tovább! Így vedd fel! 🤷‍♀️
2023. júl. 4. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:
képek alapján nem igazi, menj el élőben talizni, ha szimpi volt így is.
2023. júl. 4. 22:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Tényleg egy talira érdemes esélyt adni
2023. júl. 4. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!