Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek még belé szerelmes, ha nem tetszik? Lehet, hogy élőben tetszeni fog?
Discordon megismertem valakit, akivel heteket átbeszéltünk. Nagyon szimpatikus férfi, viszont küldött magáról képeket, és egyáltalán nem az esetem. Nem az, hogy csúnya, hanem nem az esetem.
De lehet, hogy élőben tetszene? Nem akarom az idejét húzni, ugyanakkor szeretnék vele találkozni, hátha ott majd más lesz a helyzet.
Még sosem voltam olyannal, aki ne tetszett volna. Félek, hogy nem fogok tudni vonzódni hozzá, de nem fogom tudni elengedni. És ha ő esetleg meg majd többet akar, én meg nem? Akkor ennek a jó kis barátságnak is vége lesz. Ti így ennek adnátok egy esélyt?
Te honnan tudod, hogyha taliztok, akkor te neki be fogsz jönni? Nem tudod, még ő sem tudja!
Szépen menj el és ha nem tetszik srhogyse, akkor kérdezd meg, hogy barátilag akarná-e tartani a kapcsolatot (BARÁTI, nehogy félre értse extrákkal :D)! Ha nem fogadja el, akkor búcsúzz el, de lehet te se jössz be neki.
Tudom, hogy nem biztos, csak HA bejövök neki, és nekem ő nem…
Egyébként az a bajom, hogy barátként, ha nem jön be nekem/vagy mindketten egymásnak, akkor meg akarom tartani, mert tényleg nagyon egy hullámhosszon vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!