Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kedvelem a srácot, de nem vagyok belé szerelmes. őt magát pedig egyáltalán nem is tartom vonzónak. kialakulhat ebből szerelem?
csupán 4x találkoztunk, bár ő már kijenetette , hogy szeret , hogy valami érdekeset érez irántam és szeret, hiányol.
én azonban nem érzek mást, mint egy nagyon erős jellegű kedvelest. ( ami oka lehet az, hogy nem merek szerelembe esni, félek a csalódástól és csak gátakat keresek azzal, hogy csúnyának akarom látni őt)
"mi oka lehet az, hogy nem merek szerelembe esni, félek a csalódástól és csak gátakat keresek azzal, hogy csúnyának akarom látni őt"
Ha kifejezetten taszít akkor hagyd békén az ő érdekében is!
De ha csak bizonytalan vagy, akkor mit veszíthetsz?
2.vagyok
"őt magát pedig egyáltalán nem is tartom vonzónak. kialakulhat ebből szerelem?"
Ez azért elég nagy ellentmondás, amire a válasz egyértelműen: NEM!
Az a baj, hogyha nem érzel vonzalmat akkor valószínűleg a szex sem lesz oké. Így, ha még bele is vágtok a dologba valószínűsíthető, hogy nem leszel teljesen boldog és szét fogtok menni.
"de nem vagyok belé szerelmes"
Ha csak ennyi lenne akkor azt mondanám, hogy vágj bele, de a vonzalom hiánya sajnos nagy baj. Igazából a kérdés az, hogy a szexet el tudnád-e vele képzelni és mint ember vonzónak látod-e. Mert, ha nem akkor ne vágj bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!