Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Olyan nehéz nekem tetsző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyan nehéz nekem tetsző pasit találnom, hogy mire izzadva végre a sok selejt után kínszenvedve van egy, úgy megörülök neki, hogy szinte azonnal leszek szerelmes. Hogyan küzdjem ezt le?

Figyelt kérdés

Szóval amikor hiányzik valaki es ismerkedem, rosszabbnál rosszabb a felhozatal, szinte csak az fut bennem át hogy jézus hogy hordhat ilyen embereket a hátán a föld, aztán a másik mellett megint azt erzem jezusuristen hogy meneküljek meg a randin, és minden hetvégén egyedül vergődöm egyre jobban magam alatt.

És ezek után egyszercsak felcsillan a remény, van aki tud írni, beszélni is, kommunikatív, normális, helyes is, es randin élőben nem az derul.ki hogy letagadott 100 kilit meg 10 évet hanem randin is csupa meglepetés, tetszik vonz.

És ilyenkor repkedek, szinte szerelemben úszok, túlpörgök. Nem miatta hanem mert végre már van egyetlen aki tetszik. Van isten mégis.

Amitől a másik rendesen szívbajt kap es nem is érti mitől fogtam én padlót.

Így ki is dobtak "helyből", meg se akart ismerni sem.

Erre találkozom valakivel megint, és megint fel vagyok pörögve:(

Hogyan ne szúrjam el most megint?

(Habár nyilván kapni fogom a "vérszívást" olyanoktól akik magukra veszik. Ezeken tegyétek magatokat túl.)

2023. szept. 25. 17:46
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
0%
Csupa meglepetes ? Van lové.
2023. szept. 25. 18:02
 2/27 anonim ***** válasza:
81%

Meghalok rajtad.🤣🤣🤣

Igazából vissza kell magadat fogni, csak ennyi. Bár akinek tényleg tetszel bár tart attól hogy fel vagy pörögve normális esetben ad esélyt, úgyhogy valahol nem rontasz te el semmit azon kívül hogy nem megfelelő emberek tetszenek meg neked.

2023. szept. 25. 18:02
 3/27 anonim ***** válasza:
74%
Indulj ki abból, hogy mindenki selejt. Rajtad kívül. 😃
2023. szept. 25. 18:09
 4/27 anonim ***** válasza:
84%

Ijesztő vagy de tényleg egyből ez jutott eszembe, mivel én is ugyan ez vagyok csak férfiban én is nagyon pörgős vagyok az elején mivel hasonló okokból boldog vagyok hogy van vki.

Kicsit vissza kell venni és ők minden.

2023. szept. 25. 18:09
 5/27 A kérdező kommentje:

A volt barátom se ertette minek örülök annyira mint majom a farkának. Az eletben nem mostam le magamról azt előtte hogy en vmi pasiimádó lehetek biztos.

Hiaba mondtam hogy de ezt csak te váltod ki, állandóan azt hiszi hogy én minden pasira ugornék egyből.

Tehát ha egy pasi azt tapasztalja hogy én leomlok előtte mint vmi isten előtt, mindegyik azt hiszi hogy valszeg vmi lábtörlő lehetek vagy vmi f.szimádó r.banc.

Mert egyszerűen egyik se hiszi el magáról azt, hogy ez csak neki jàr, csak ő váltja ki es 100 másikkal szóba se állok..es pont nem lábtörlőt fogott ki hanem akit szinte senki meg se kap.

De teljesen fordítva jövök le azoknak akik nekem végre tetszenek

A volt barátommal es az előtte levővel hatalmas mákom volt azzal hogy a hirtelen felvillanyozódásomra meg fellángolásomra rajongásomra "rezonáltak" és felvillanyozta őket is.

Es első naptól volt vmi robbanasszerű "szerelem" köztünk. Ami átment normalis szerelembe később.

De normál esetben inkább elszaladnak.

Most is az akivel randizom néha még azt sem érti hogyhogy találkozom vele? Màr kezdődik hogy túlzásba vagyok esve.

(# dunsztod sincs mitől lehet egy férfi egy nőnek csupa meglepetés.)

2023. szept. 25. 18:16
 6/27 A kérdező kommentje:
*1#-nek ment a zárójeles rész
2023. szept. 25. 18:18
 7/27 anonim ***** válasza:
68%

Ki a fenének van szüksége egy piócára aki mániákusan rászáll már a legelején? A világ legjobb nője sem fog tudni kizökkenteni a megszokott ritmusomból, sajnos túl sokszor követtem el már ilyen hibát :D

Szerintem jobb ha nem pörgöd túl ennyire ezt a témát végülis emberekről van szó, ne hagy hogy a rózsaszín köd elvakítson. Én mindenkiben elsőre találok hibát, így nekem könnyű, persze nem reklámozom :)

2023. szept. 25. 18:54
 8/27 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rászálló pióca hanem csak boldog.:(
2023. szept. 25. 19:01
 9/27 anonim ***** válasza:
61%
Ha a boldogságod egy másik embertől függ, készülj a legrosszabbra.
2023. szept. 25. 19:10
 10/27 A kérdező kommentje:

Leírtam hogy mi vezet oda.

Kb az a hasonlat talán mikor leveszel egy stűk cipőt és végre boldog vagy hogy nem nyomja a lábad. Mások akiknek nem nyomja a cipője a lábát meg nem értik te minek örülsz ilyenkor.

Neked meg olyan jó érzés az egész és végre mezítláb "szaladgálsz otthon" és 98% nem képes veled szaladgálni szintén. Mert inkább ferde szemmel néz rád.

2023. szept. 25. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!