Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randik közt mintha nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randik közt mintha nem is létezne, azt miért csinálhatja?

Figyelt kérdés

Találkozik velem elég sűrűn, sok randi van, szinte naponta is összefutunk.

De egyébként le se ejt.

Akkor hív csak fel, ha kérem. Magától soha semmit. Így nem kérem.

Mondanivalója általában soha nincs, szinte nekem kell mindig beszélni is.

Nekem kell "mozgatni" mindent.

Volt már olyan pasi az életemben aki némabob, tévézett is mellettem, hát nekem az a pokol volt. Mindig nekem kellett aktívkodni egyedül. Nem akarom ugyanazt újra.

Most megint találkozunk úgy, hogy kispadra voltam téve eddig megint. Es találkozás után megint "visszatesz a fiókba".

Ha mondom neki, hogy ez engem zavar, az őt idegesíti és gúnyolni kezd.

2023. szept. 22. 07:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

A programokra mondta hogy ő ezekben nincs otthon, es igaz hogy a fèrfi de "nem tudja mi hol.lesz de szivesen elvinne bárhova is."

21. században élünk, van már internet...... inkább ő nem erőlteti meg magát, hisz te elintézed...

Pár tali... mennyi is? Azért a mostani világban, legkésőbb a 2. randi/tali alkalmával egy pasi lép és nem az alkart simogat még a 6-7 tali után is....

Mentegeted, pedig te is tudod, hogy ennek semmi értelme.

Tudja, hogy epekedsz utána, neki ennyi pont elég... fütyül, te ugrasz...

2023. szept. 22. 12:22
 22/24 A kérdező kommentje:

Dehisz ezzel én sem vacakolok hogy most azt googlezzam milyen rendezvény lesz hol.

Személyesen semmi bajom vele tenyleg, csak talán az hogy kissé szorong, zárkózottnak hat, nagyobb bajom inkább az az űr amit okoz belém ezekkel a nokontaktjaival. Sík süket a telom most is. Többet írnak nekem vadidegenek is a gyk-n is mint az akinek kéne. Ez nekem durva.

2023. szept. 22. 12:32
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen exem, sosem valtozott ez meg, saját maga volt a legfontosabb neki. Hidd el, ha fontos lennel neki keresne.
2023. szept. 22. 13:00
 24/24 anonim ***** válasza:

Látod, még most is őt mentegeted...

21-es voltam

2023. szept. 22. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!