Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most ezt miért csinálhatja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ezt miért csinálhatja?

Figyelt kérdés

2 hónapon keresztül mindennap beszélgettem egy sráccal. Úgy nézet ki hogy alakul köztünk a dolog. Meg beszéltük hogy ha vissza jön a nyaralásból akkor találkozunk. De! Elment nyaralni miután vissza jött teljesen meg változott. Már nem úgy írt mint előtte. Rá kérdeztem a dologra. Tagadott mindent (tudom mi van a háttérben így is tagadja). Majd egyszer az egyik nap össze vesztünk. Nem tartott sokáig és ki békültünk. Azóta csak szimplán beszélünk. De mondtam neki hogy én elengedtem már a dolgot hogy komolyabb legyen és nem fogom keresni többet. Azóta minden reggel ír üzenetet ahogy fel kell.

Nem tudom mi a célja ezzel.

2023. szept. 21. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Beijedt, h nem lesz punci, ezért most teper
2023. szept. 21. 10:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Azt esetleg leírhatnád, hogy mi van a háttérben, ha már tudod , mert ez így nem sok.

Pl.: két hónapja ismered , ami nem sok. Lehet , hogy megbeszéltétek és közbe elment nyaralni ahol elakadt a beszélgetés és furcsa lett volna nyaralni hivnia teged. Akkor is ha már le volt beszélve.

Az is lehet, hogy nem akar tőled komolyabb kapcsolatot csak etet téged/ irogatni akar valakivel. Ne kérdezzd,hogy miért mert én nem szoktam ilyet csinálni , de ismertem olyat aki minden nap megjátszotta, hogy akar valamit, írt, beszélgettünk , mondtuk, hogy találkozzunk, de aztán sose jött ... ( hozzáteszem az én esetemben is. És a baráti társaság eseteiben is. Az ilyen emberek szakítás után voltak és talán csak arra használnak, hogy segíts túllépni nekik. De persze biztos van több okuk is)

Ha nem mutatja neked, hogy ő is komolyan gondolja , akkor talán jobb ha nem pazarlod az idődet rá. Főleg , mert egy kapcsolat eleje az amikor erősebbek az érzelmek . Ha már most problémás és kétséges akkor milyen lesz később ?

2023. szept. 21. 11:03
 3/7 A kérdező kommentje:

Régebbről ismerem. Csak pár évre meg szakadt a kapcsolat. De újra el kezdtünk beszélni csak már komolyabban. Nyaralása alatt is végig beszéltünk. Csak ahogy vissza jött az egyik napról a másikra másképp kezdet el írogatni.

Meg ismert valaki mást. Pedig mondtam neki hogy ha így van akkor szóljon és hagyom.

De ezt tagadta ugye.

Onnantól kezdve kb úgy írok neki mint egy barát.

De ahogy közöltem a dolgokat vele már minden reggel ír hogy “jó reggelt legyen szép napod.”

Most már nem tud meghatni vele.

2023. szept. 21. 11:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha megismert valaki mást, de továbbra is írogat veled (még ha más stílusban is) az azért van, mert feltett egy vállfára a szekrényében, hogy ha esetleg nem jön be a másik, akkor legyen kit leakasztani.
2023. szept. 21. 11:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezért is írtam neki hogy el engedtem a dolgokat vele. Olyan kapcsolatra ne számoljon. Meg ugye én nem fogom keresni őt. De ugyan úgy képet is küld magáról.
2023. szept. 21. 11:25
 6/7 anonim ***** válasza:
De ha te meg továbbra is engeded, hogy ő kontaktáljon veled, vagy esetleg még reagálsz is, akkor úgy táncolsz, ahogy ő fütyül. Nem elengedni kellene a dolgokat, hanem elküldeni, ha nem megy, akkor tiltani. Egyébként szerintem is az van, amit a 4-es mond.
2023. szept. 21. 11:27
 7/7 A kérdező kommentje:

Azóta hogy meg írtam neki nem szoktam reagálni rá.

Csak látom ahogy ír vagy küldi

2023. szept. 21. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!