Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randik közt mintha nem is létezne, azt miért csinálhatja?
Találkozik velem elég sűrűn, sok randi van, szinte naponta is összefutunk.
De egyébként le se ejt.
Akkor hív csak fel, ha kérem. Magától soha semmit. Így nem kérem.
Mondanivalója általában soha nincs, szinte nekem kell mindig beszélni is.
Nekem kell "mozgatni" mindent.
Volt már olyan pasi az életemben aki némabob, tévézett is mellettem, hát nekem az a pokol volt. Mindig nekem kellett aktívkodni egyedül. Nem akarom ugyanazt újra.
Most megint találkozunk úgy, hogy kispadra voltam téve eddig megint. Es találkozás után megint "visszatesz a fiókba".
Ha mondom neki, hogy ez engem zavar, az őt idegesíti és gúnyolni kezd.
A találkozas téma olyan hogy egyikünk se csetkapcsit akar. Alap neki is nekem is.
Általában bejön a munkahelyemre mert neki rugalmas a melója kocsival mászkál.
Szoval munkában találkozunk hihetetlen a gyk-n, de dolgozunk.
Aztan le vagyok ejtve meg elotte is.
Hetvégén hívott programra. Gkndolom akkor megint van kontakt azon kivul meg nokontakt lesz.
Nah hát, ha bemegy a munkahelyedre, akkor ő s kezdeményez... Nem csak egy oldalú...
Tény és való, ha komolyat akarna tőled, akkor minimum egy esti elköszönös üzi, ha nem beszéltek napközben...
Beszéltetek már arról, hogy egyáltalán, hogy ő mit keres? komoly kapcsit vagy csak úgy elvagyok?
Hianyzik neki vki ezerr keres társat mert egyedül van. Kb ennyiket mond.
Ugy volt hogy ma is jön be várom es nics itt(ilyenkor szokott jönni)de természetesen nem is ír fel se veszi vissza se hív.
Ilyen ember.
Na kinyögött annyit írva hogy ma nem tud jönni.
És ez a 2 sornyi kommunikáció lesz köztünk egésznapra ma.
Bármikor közbe jöhet valami... nekem is előfordul, hogy nem tudok üzenni, mert olyan dolog van amikor illetlen, hogy pötyörésszek vagy telefonáljak...
Munkahelyeden kívül, szoktatok találkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!