Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randik közt mintha nem is létezne, azt miért csinálhatja?
Találkozik velem elég sűrűn, sok randi van, szinte naponta is összefutunk.
De egyébként le se ejt.
Akkor hív csak fel, ha kérem. Magától soha semmit. Így nem kérem.
Mondanivalója általában soha nincs, szinte nekem kell mindig beszélni is.
Nekem kell "mozgatni" mindent.
Volt már olyan pasi az életemben aki némabob, tévézett is mellettem, hát nekem az a pokol volt. Mindig nekem kellett aktívkodni egyedül. Nem akarom ugyanazt újra.
Most megint találkozunk úgy, hogy kispadra voltam téve eddig megint. Es találkozás után megint "visszatesz a fiókba".
Ha mondom neki, hogy ez engem zavar, az őt idegesíti és gúnyolni kezd.
De még te is többet írtál mint ő. 4 sort. Meg 2-t.egesz napra.
Amugy munkán kívül hétvègén fogunk, hívott programra.
De így programozzak vele hétvégèn is hogy addig 2 szó sincs köztünk, meg utána se lesz?
Beülünk valahova vmi zenés helyre. Ő rendezvényekre akart volna vinni, de nincs kedvem utánajárni hogy konkrétan mi hol lesz, hány órátol kezdődik meddig tart, ha több részes milyen ütemezésben helyeken zajlik, és ezzel vacakolni. Úgy vagyok vele, ha csak beülünk valahova elvagyunk is, nekem az is teljesen jó lenne. Vagy jobb is.
Mellesleg lehet szemét vagyok de a mai nap nekem ugy betett hogy egxszeruen megkèrtem egymasik srácot(társkeren) hogy ne hari hogy ismeretlenül.letámadom de lenne e kedve velem ma találkozni mert most épp olyan lelkiállapotba tett vki hogy szükségem van hirtelen valakire.
És felhívott és teljesen aranyos normális, bemutatkoztunk egymásnak nagyvonalakban elmondtuk kinek milyen a napi rutinja hogyan tudunk egymás életébe belefolyni, mennyire rugalmas vagy én mennyire, és vagy fél órát beszéltünk telon így a mai találkozás előtt.
A másik kialakított bennem vmiféle hiányèrzést azzal hogy nem ír nincs kontakt es ma nem is jött. Eddig nem is voltak ilyen hiányérzéseim csak mióta vele randizgattam.
A hiányérzéssel meg itt vagyok parlagon (hogy vártam a pasit es semmi)es nagy szerencsém van most, hogy a légből random hirtelen valaki segít ezen a kínzó érzésen. Ilyen még sha nem volt hogy valakire ráirok es hívás tali egyből es még hülyének se néz.
Figyi!
Szerintem enged el ezt a dolgot... "megsimogatja a felkaromat" komoly? Azt egy barát is megteheti. Sőt még átölelni is, ha olyan alkalom adja.
Őszintén, én azt látom az általad leírtakban, hogy "haver/ismi" szimplán barátkozik.
Haaa arra jár beugrik, programokat megszervezed te, mert ő lusta... kb.25 tali után még mindig alkar simi.... vicc kategória ne haragudj.
Enged el és keres olyat aki figyelmes is veled, és nem csak elővesz ha kedve tartja.
13,15 és stb voltam.
A programokra mondta hogy ő ezekben nincs otthon, es igaz hogy a fèrfi de nem tudja mi hol.lesz de szivesen elvinne bárhova is.
És nem 25 tali hanem első pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!