Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ezt miért csinálhatja?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival aki már az elején tisztázta, hogy nemrég szakítottak az exével, vagyis az exe szakított vele. Pont emiatt eleinte csak barátként kezeltem és nem is gondoltam, hogy bármi többet akarna tőlem. Ez viszont rövidesen megváltozott, ugyanis egyre többet és többet beszélgettünk, elkezdett tényleg érdeklődni irántam. Azt mondta ő se ilyen szándékkal kezdett ebbe bele, de végül megkedvelt. Én is nagyon megkedveltem, úgyhogy végül belevágtunk egy kapcsolatba, viszont tudtam, hogy ő még nincs túl az exén, így igyekeztem óvatos lenni és ő is mondta, hogy kicsit rosszul érzi magát, hogy nem tudja úgy beleadni ebbe az egészbe magát és aggódott, mert nem akar megbántani. Én ezt teljes mértékben elfogadtam és úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz azt is beleszámítom, hogy nem lesz ebből semmi komoly. Na és itt jön megint a fordulat, hogy egyszerűen nem tudom, hogy értelmezzem a viselkedését. Minden nap keres, egész nap beszélgetünk, ha nem interneten akkor sms-t ír és ha együtt vagyunk folyton ölelget, puszilgat. Lehet, hogy ő úgy alapjáraton is ilyen? Vagy ez esetleg szólhat nekem? Kicsit össze vagyok zavarodva vele kapcsolatban, mert bár nem sok ilyen majd lesz valahogy kapcsolatom volt eddig, de ilyet még nem nagyon tapasztaltam. Szerintetek?2016. nov. 5. 18:03
1/2 anonim válasza:
Egyszerűen fél elköteleződni, legalábbis egyelőre. Ha türelmes vagy, kivárod, amíg tényleg túl lesz az exe okozta csalódáson.
2/2 anonim válasza:
Adj neki egy kis időt mindenképpen! Keres, szeret, ne agyald túl van még benne egy kis űr, amit majd Te szépen betöltesz teljesen idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!