Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kispesti Deákba jár valaki innen? Ha igen akkor szerintetek hogy próbálkozzak be egy csajnál suliból?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne h KDFGs van e itt mert ők talán tudják kiről beszélek. XD Szőke csak mindig magassarkúban van. Ja és végzős asszem. Jó lenne vele vmi, cask nemtom hogy kezdeményezzek.2010. okt. 17. 16:55
71/94 A kérdező kommentje:
Õ meg már nemfog gimibe járn:(:(..
2011. jún. 24. 21:56
72/94 anonim válasza:
Lehet egy kérdésem? :) Ha ennyire tetszett neked ez a lány akkor hogy lehet hogy nem tudtad a nevét? Egyik haverod sem tudta megmondani ki ő? :O
73/94 A kérdező kommentje:
Dehogyneem azt a 3 csajt sokan ismerték, csaktod én sose voltam az a nagyonismert a suliba.
2011. júl. 1. 09:21
74/94 anonim válasza:
Bianka, Judit és a Flóra 3 csaj, mi? :)
Amúgy ja új pasija van kb 2 hónapja... kidobta azt a bunkó előzőt!! Bár szerintem a mostani sem lesz jó választás! 30 éves faszi! :D
75/94 A kérdező kommentje:
Osztálytársuk voltál???? Uhhh 30?:O aznemsemmi.:D asszem ako nem fogom elhodítani florát sose:(
2011. júl. 18. 10:17
76/94 anonim válasza:
Nem voltam. :) Flóra egy nagyon jó bnőm. :)
77/94 A kérdező kommentje:
És most tudnál vmit mesélni palijáról? Jól megvannak? Hihetetlen h ez a csaj mindig foglallt :DxDDddd
2011. júl. 25. 11:28
78/94 anonim válasza:
:D
Jelenleg nem sokat tudok mondani... én is kíváncsian várom mi lesz ebből az új kapcsolatából.
79/94 A kérdező kommentje:
Am utánna kérdeztem és állitolag megkérte a kezét ez a pali:O Aztán franc tudja hmivan. De basszus má sose lesz az enyém az álomnőm:DXDdddxd
2011. júl. 26. 10:05
80/94 anonim válasza:
Valahogy gondoltam, hogy ez lesz belőle.... mert hát a pasas már a 30as éveiben van... De fogalmam sincs. Flóra még csak 18 éves. Elég korai lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!