Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kispesti Deákba jár valaki innen? Ha igen akkor szerintetek hogy próbálkozzak be egy csajnál suliból?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne h KDFGs van e itt mert ők talán tudják kiről beszélek. XD Szőke csak mindig magassarkúban van. Ja és végzős asszem. Jó lenne vele vmi, cask nemtom hogy kezdeményezzek.2010. okt. 17. 16:55
51/94 anonim válasza:
Odajár!
Én személyesen ismerem a személyt, akiről szó van.
52/94 anonim válasza:
nem ismerem, de tudom ki az. (: csibetáborban is volt velünk :D
53/94 A kérdező kommentje:
Jaa azt tom h volt csibébe, bár meglepőttem mer mondták h tök szerény csaj vagy nem az, szal izé vágjátok. Úgy néz ki mint ha egoista lenne közbe tökre nem. ezen meglepődtem. Aki szem ismeri az oszttársa? Bár oké van csávója tom, meg vmi elmebeteg állitolag szal nem engedi sehova a csajt meg olyat is hallotam h veri meeg ilyenek:S Így meg nem szivesen kezdeményezek:S Enyit tudtam meg róla de nem merem leszolitani, még a végén miatam balhézik vele majd a srác:S
2010. dec. 8. 18:31
54/94 A kérdező kommentje:
Ha mondtok még infokat menek a pontok! :D
2010. dec. 8. 18:32
55/94 anonim válasza:
de most ezt nem értem. ha nem mersz kezdeményezni, meg tudod, hogy idegbeteg csávója van, meg balhé lehet, akkor mért nem mondassz még mindig le róla? :D
56/94 A kérdező kommentje:
Nemtom, vonzz vmilyen téren szal tod megismerném szivesen meg ilyenek. Igazábol várom az infot h szétment a palijával:D Ak lehet már megmerném szolitani
2010. dec. 8. 21:28
57/94 anonim válasza:
Sztem felejtsd el akkoris ha már nem lesz palija! :D
Nem vagyok az osztálytársa...és az valóban igaz,h nagyon jó arc! Sőt! Mi nagyon jóban vagyunk!
58/94 A kérdező kommentje:
Wow az jo ha ismered de ha nem lesz csávója mér felejcsem el?:D
2010. dec. 9. 17:03
59/94 A kérdező kommentje:
Am te montad h jóba vtok, téll ilyen f*sz a palija?:S
2010. dec. 9. 17:06
60/94 anonim válasza:
mert nagyon nagyon igényes :D:D:D
és tényleg gáz a palija...én utálom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!