Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kispesti Deákba jár valaki innen? Ha igen akkor szerintetek hogy próbálkozzak be egy csajnál suliból?
Figyelt kérdés
Azért érdekelne h KDFGs van e itt mert ők talán tudják kiről beszélek. XD Szőke csak mindig magassarkúban van. Ja és végzős asszem. Jó lenne vele vmi, cask nemtom hogy kezdeményezzek.2010. okt. 17. 16:55
31/94 anonim válasza:
Szerintem meg nem gáz a kérdezősködés és isten ments hgy kerítőnőnek legyek bélyegezve, de ha egyszer ennek a Flórának úgyis van barátja, ti meg itt jól elbeszélgettek, ráadásul egy suliba jártok, két év van csak köztetek, jófejnek tűnik mindkettőtök, akkor miért is ne ismerkednétek?:D
20L
33/94 A kérdező kommentje:
Mert én úgy tudom hogy a pasija egy idegbeteg féltékeny.:S
2010. okt. 19. 21:23
34/94 A kérdező kommentje:
Jaa h én meg a válaszoló?:D Nem rossz ötletXD De én azzal a csajjal szerettem volna vmit, de így kilőve:S:S
2010. okt. 19. 21:24
35/94 anonim válasza:
hát figy ha meggondolnád magad én még ittvok =) mer felőlem ismerkedhetünk =D (a 9.b-s lány vok)
36/94 A kérdező kommentje:
Okéoké:D
2010. okt. 19. 22:20
38/94 anonim válasza:
Látom szépen összegyültetek :)
A Deákba járok előkészítőre. Ajánljátok a sulit?
(Bocs, hogy itt kérdezem :)
39/94 A kérdező kommentje:
Semmi gáz!:D Hát nem nehéz suli szerintem, elég egy kis tanulás és tök jó jegyeid lehetnek. Tanárok közül vannak jó arcok meg rossz arcok mint mindenhol.:D Társaság nem rossz. Bár a régiekhez képest az új 9-10-11 sehol sincs :S Bekerülni pedig nagyon könnyű, mert be akarják záratni a sulit már évek óta ezért mindenkit felvesznek h legyen elég gyerek és ne zárják be.
2010. okt. 20. 20:05
40/94 anonim válasza:
Komoly? :D Húdejó :D
Am a matektanár (valami Balázs) meg a Magyar tök jófejek. Maga a suli is szimpi.
De amúgy mi va az emeleten? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!