Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek próbálkozzak?
Van egy scrác akivel szombaton fogunk először találkozni. Internetek keresztül már sokat beszéltünk, camoztunk, megvolt a telefonszám csere is. Egyszer csak spontán előhozta ezt a barát-barátnő témát és kijelentette, hogy van neki barátnője, de ma vagy maximum holnap szakít vele, mert nem tetszik neki a csaj. Ezek után elkezdett kérdezősködni, hogy nekem, most van-e pasim meg stb. én meg mondtam, hogy jelenleg nincs. Itt megakadt a beszélgetés, de végül megkérdeztem, hogy miért kérdezte de csak "piruló" szmájlikat küldött aztán gyorsan témát váltott. Aztán kb 30 perc múlva megint felhozta ezt a témát de már konkrétabban célozgatott.
Most az lenne a kérdésem, hogy így, hogy még nem láttuk egymást 3D-be de camon már igen, akarhat-e valamit? Vagy egyáltalán próbálkozzak nála?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!