Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik jó fizikai adottságú fiúk és kellenek (szép) nőknek, azok mégis hogyan tudnak nem kevésszer totál lúzerek lenni az életben?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy alkoholisták, drogosok, depressziósak, szorongók, hazudozók, passziv-aggresszivak stb.
ha én ilyen fiúnak születtem volna, akkor már régen milliárdos lennék, de igy sajnos az életem nagy részét az viszi el hogy próbálok kelleni átlagos nőknek, mivel még azok is elérhetetlenek.
2023. szept. 19. 22:42
31/38 A kérdező kommentje:
magyarázhatsz, de ajánlom a "nárcisztikus" témájú facebook csoportokat, ahol megnézheted hogy a nők hogyan reagálnak a tényleg féreg, DE jóképű palikra (sirnak utánuk)
2023. szept. 20. 07:21
32/38 A kérdező kommentje:
meg lehet anyázni, de nekem láthatóan nem fáj hogy több száz ezret elverek társkeresőkön. De gondolom a te csóri fajtád embereinek meg nem fáj több száz ezret elverni cigire meg hülyeségekre...prolikám
2023. szept. 20. 07:31
33/38 anonim válasza:
Több mint 100k-t elversz egy hónapban társkeresőkre, azért hogy utána a nőkről akikkel voltál olyanokat írj,hogy "fostalicska", "kukazott nők" meg "semmirevaló nők"?
34/38 anonim válasza:
Bocs, hogy ezt mondom, hogy te köszönő viszonyban se vagy az intelligencia fogalmával. Te a tipikus idióta esete vagy, aki intelligensnek gondolja magát.
35/38 anonim válasza:
33. Kocsmaba 2es felxer ennyi elmegy..
36/38 anonim válasza:
35 Kocsmában elköltesz nőkre 250ezret/hó?:D
37/38 anonim válasza:
Alkoholra es a nok miatt lejarasra.
38/38 anonim válasza:
Te soha nem lennél milliárdos, mert valamin mindig nyígnál, hogy mi az akadálya. És mutogatnál tőled független dolgokra, mint kifogás, soha nem tennél semmit, csak siránkoznál, hogy ezért nem, azért nem-.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!