Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik jó fizikai adottságú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik jó fizikai adottságú fiúk és kellenek (szép) nőknek, azok mégis hogyan tudnak nem kevésszer totál lúzerek lenni az életben?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy alkoholisták, drogosok, depressziósak, szorongók, hazudozók, passziv-aggresszivak stb.

ha én ilyen fiúnak születtem volna, akkor már régen milliárdos lennék, de igy sajnos az életem nagy részét az viszi el hogy próbálok kelleni átlagos nőknek, mivel még azok is elérhetetlenek.

2023. szept. 19. 22:42
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
69%
És szerinted a nőknél nincs így? Csak a szép nőknek jut normális férfi. Az átlagosoknak nem! (Nem a Palvin Barbi az átlag)
2023. szept. 19. 23:57
 22/38 A kérdező kommentje:

aha akkor biztosan azert van h koverkes lanyok vannak kigyurt sportos fiukkal

te tenyleg nem tudod elkepzelni h nekem mennyire alacsony elvarasaim vannak

mar az nagy szam lenne ha 60 kilo alatt lenne a lany

2023. szept. 19. 23:58
 23/38 anonim ***** válasza:

"nyilvan en is szexeltem volt h a wcben 10p utan de ezek a befektetett probalkozasokhoz kepest elenyésző eredmenyeket jelentenek"

Ez azért nem olyan jó buli mint amilyennek hangzik. Nekem pl kimaradt az életemből pedig jártam szórakozóhelyeken. De ennél igényesebbnek tartom magam.

"persze amint latjak h a kinezet hatareset a szoveg meg atlag alatti akkor maris kiestem a jatekbol

tolem sajnos messze 100% feletti szoveget varnak es 1-2 gyenge uzenet azonnali game overt jelent"

Gyúrj szövegre. Létező dolog fejleszteni ezt is.

"odamenni nokhoz nem sok ertelmet latom mar mert ha nincs meg a jó szöveg akkor ugyis hamvaba halt az egesz probalkozas"

Ezt jól látod. Jelen formába tényleg ne tedd, csak rossz lenne mindenkinek. Egyébként átlag se megy már csak úgy oda régóta, mert rosszúl jön ki.

"sajnos a sikerelenseg miatt elobb utobb rakos leszek mivel mar most nagyon sok testi problemam van a stressz miatt ami ebbol fakad"

Lazíts.

2023. szept. 20. 00:00
 24/38 anonim ***** válasza:
89%

Ha te is ronda vagy, akkor talán nem kéne kukázott nőnek nevezni a színteden lévőket.

Undorító vagy.

2023. szept. 20. 00:21
 25/38 anonim ***** válasza:
87%

“mindenféle kukázott nővel”

“fosstalicska nok”

“nem volt köztük egy valamirevalo kinezetu sem es még ezek sem akartak dugni”

Gyomorforgató a stílus, ahogyan a nőkről beszélsz, de tényleg. Még barátkozás szintjén sem állnék le egy ilyen alakkal, aki ennyire proli, primitív, végtelenül negatív. Irtó kellemetlen egy alaknak tűnsz.

2023. szept. 20. 00:34
 26/38 anonim ***** válasza:
14%
Barátom, veled a legjobb dolog, ami történhet, hogy rákos leszel.
2023. szept. 20. 00:45
 27/38 anonim ***** válasza:
Milliardosok jo resze csotany es buta..
2023. szept. 20. 01:17
 28/38 anonim ***** válasza:
54%
Így jártál. Evvel a stilussal a kutyának nem kellesz...nemhogy valahogy kinéző nőknek.
2023. szept. 20. 02:17
 29/38 anonim ***** válasza:
Nem minden a külső... Csak a szavannákon fontos, hogy ki mennyire harcias, stb.
2023. szept. 20. 06:47
 30/38 anonim ***** válasza:
87%

Hogy te milyen szánalmas féreg vagy!

Persze, hogy nem állnak szóba veled. Ez nem is fog változni, amíg csak egy szexuális tárgynak nézed a nőket.

És egy kicsit erős lúzernek nevezni másokat, miközben százezreket versz el társkeresőkre.

2023. szept. 20. 07:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!