Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik jó fizikai adottságú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik jó fizikai adottságú fiúk és kellenek (szép) nőknek, azok mégis hogyan tudnak nem kevésszer totál lúzerek lenni az életben?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy alkoholisták, drogosok, depressziósak, szorongók, hazudozók, passziv-aggresszivak stb.

ha én ilyen fiúnak születtem volna, akkor már régen milliárdos lennék, de igy sajnos az életem nagy részét az viszi el hogy próbálok kelleni átlagos nőknek, mivel még azok is elérhetetlenek.

2023. szept. 19. 22:42
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
92%
Meséld már el, hogy hogyan lennél milliardos, ha jó pasinak születsz? 🤣🤣🤣
2023. szept. 19. 22:49
 2/38 A kérdező kommentje:

hát nagyon egyszerű

mivel ha jól nézek ki akkor a csajozásba nem kell energiát tegyek, és mindig van szex jó testű nőkkel, és olyan a kapcsolat, ahogyan ÉN akarom

emellett lenne időm foglalkozni a pénzkereséssel, és mivel intelligensebb vagyok mint az átlag, valószinüleg kitartás kérdése lett volna és idő kérdése, hogy megtalálom a nagy tutit.

2023. szept. 19. 22:50
 3/38 anonim ***** válasza:
85%
Egyszerű vagy,mint egy faék.
2023. szept. 19. 22:59
 4/38 anonim ***** válasza:
87%

2

Ha intelligensebb vagy mint az átlag és kitartó, akkor mégis mi tart vissza? 😅

2023. szept. 19. 23:02
 5/38 anonim ***** válasza:
81%

Ez így nem feltétlenül lúzerség.

Sokan ilyen helyzetben szimplán élvezik az életet. Minden előttük van, minden arrafelé hajtja őket, hogy igyanak, bulizzanak, dugjanak. Aztán, azért sokszor beüt, hogy e mellé nincs az életükben semmi tartalom. Egyszerűen, ha az ember férfi, akkor nem igazán érdekel senkit a lelki élete.

A szorongás, hazudozás meg teljesen érthető. Velük is ezt teszik. Azt gondolod, hogyha egy férfi jól néz ki, jobban megbecsülik? Nem. Ugyanúgy használják csak őket a nők.

2023. szept. 19. 23:04
 6/38 A kérdező kommentje:

4

az hogy sajnos nagyon sok időmet elviszi hogy minimális nemi életet fenntartsak, és az is mindenféle kukázott nővel, aki amugy a jó paliknak nem kell

2023. szept. 19. 23:04
 7/38 anonim ***** válasza:
89%
A szemét hív mást kukázottnak, az azért kemény.
2023. szept. 19. 23:12
 8/38 anonim ***** válasza:
84%

Most egy világ fog összedőlni benned, de elárulok valamit.

SEMMIVEL SEM KÖNNYEBB JÓ PASIKÉNT PÁRT TALÁLNI, SŐT MÉG KONKRÉTAN NEHEZEBB !!!

Nem viccelek.

És nagyon egyszerű a válasz. A vonzalom relatív.

Adott egy szép nő. Ha sok jó pasi próbálkozik nála, akkor az hogy jó pasi vagy, az égvilágon semmit sem jelenteni neki. Ugyanis az az alap, hogy jó külsővel kell rendelkezned, ha egyáltalán bármit szeretnél egy jó nőtől. És ezután kezdődik a belső megmutatása, ami alapján kiderül hogy összeilletek vagy sem. Tehát pontosan ugyanott tartasz ha jó pasiként jó nőkkel ismerkedsz, mint ha átlagos pasiként átlagos nővel ismerkedsz. Azaz bocs, rohadtul nem ugyanott tartasz, mivel itt meg bejön a matematika, hogy sokkal kevesebb jó nő van, mint átlagos, így valójában jó pasiként neked pontosan annyiszor nehezebb párt találnod az átlagos pasikhoz képest, amennyiszer több átlagos nő van, mint jó nő. Tehát vagy 10-szer. Úgyhogy ideje kilépni az álomvilágból.

Persze szexre könnyebb partnert találni, mivel egy átlagos nőnél nincs az előbb említett dolog, hogy az az alap hogy jó pasik próbálkoznak, így már egy jó külső és első benyomás sikerre vihet. De ez is csak akkor működik, ha képes vagy hozzád képest kevésbé vonzó nővel együtt lenni.

2023. szept. 19. 23:16
 9/38 A kérdező kommentje:

Hat bocsi de ha 8as pasikent jo testű 7es nokkel lehetek az boven ok

foleg h a 7es nok is 10nek kepzelik magukat

de jelenleg CSODA ha ilyen atlagos szintet alulrol surolo nokkel lehetek

szal az h valaki ugy nezzen ki mint egy no az nekem nagyon nehez feladat es 150%on kell teljesitsek h legyen vmi

mar el se megyek talalkozora ezekkel a ronda budget nokkel

akik dugni jonnenek sokszor elotte nap vagy elotte par oraval letiltom

nem birja a gyomrom ezeket tobbe

pedig nincsenek nagy igenyeim kajak total OK lenne ha normal nem dagat nem oreg nem ronda nem furcsa novel lehetnek

NAGYON sok ennek megfelelo no van a vilagbsn de ez semmit nem szamit mivel egyik sem hulye alapvetoen es en csak a nagy szamok torvenye menten tudok talalni neha neha 1et aki akar engem de ez nem fenntarthato folyamat

2023. szept. 19. 23:22
 10/38 anonim ***** válasza:
82%

"az hogy sajnos nagyon sok időmet elviszi hogy minimális nemi életet fenntartsak, és az is mindenféle kukázott nővel, aki amugy a jó paliknak nem kell"

Kérlek, mesélsz nekünk erről? Nagyon kíváncsivá tettél.

2023. szept. 19. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!