Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akik jó fizikai adottságú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik jó fizikai adottságú fiúk és kellenek (szép) nőknek, azok mégis hogyan tudnak nem kevésszer totál lúzerek lenni az életben?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy alkoholisták, drogosok, depressziósak, szorongók, hazudozók, passziv-aggresszivak stb.

ha én ilyen fiúnak születtem volna, akkor már régen milliárdos lennék, de igy sajnos az életem nagy részét az viszi el hogy próbálok kelleni átlagos nőknek, mivel még azok is elérhetetlenek.

2023. szept. 19. 22:42
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
ja es egyaltalan nem vsgyok igenytelen es nem vagyok hobabukott sem mert jo habitusom vegzettsegem van de ez igazabol semmit nem szamit mert a kullem es a csajozos szoveg a minden
2023. szept. 19. 23:25
 12/38 A kérdező kommentje:

10

hat nezzuk, 173 vagyok, 34 eves, 60 kilos, nulla izom, ossze vissza fogazat, kenyerlangos arcberendezesu

persze a fosstalicska nok allitjak h jokepu vagyok csak valahogy ezzel az allitolagos jokepuseggel jaro elonyoket nem ereztem sosem

tarskeresokon filterekkel stb eleg jol tudom magam prezentalni es jelolnek olyan nok akikkel elegedett lennék

persze amint latjak h a kinezet hatareset a szoveg meg atlag alatti akkor maris kiestem a jatekbol

tolem sajnos messze 100% feletti szoveget varnak es 1-2 gyenge uzenet azonnali game overt jelent

persze csak nekem, a jokepuekkel nagyon turelmesek azokat ok felszedik maguknak

bulihelyeken nem szemeznek nem jonnek oda, 10 ev alatt azert kavartam nem keves novel reszegen de nyilvan nem volt köztük egy valamirevalo kinezetu sem es még ezek sem akartak dugni, tehat ment a smarolgatas max meg probaltak kizsarolni h randizzak veluk h meg tudjanak tartani mint valami kutyát

na még mit nem. a jokepuekkel bezzet kerdes nelkul es legnagyobb természetesseggel elmentek a szebb lanyok is dugni bulibol ott ez nem tema

nyilvan en is szexeltem volt h a wcben 10p utan de ezek a befektetett probalkozasokhoz kepest elenyésző eredmenyeket jelentenek

párkapcsolataim is voltak, jol funckionaloak, nem dramara epultek, de nulla perspektívaval rendelkeztek mert idos es vagy csunya nokkel volt akikkel értelemszerűen nem lehetett csaladot alapitani meg semmit

tinderen es hasonlokon tobb szaz ezret elvertem mar h egyaltalan matcheim legyenek, tobb tiz ezer not jelöltem be mire lett egy egy kosza dugas, bar sok not en raztam le mert rondak voltak.

osszesegeben ugy ereztem h megerte a kindzenvedes mert dughattam egy 20on egypar eves fiatal lannyal aki még csinosnak mondhato

odamenni nokhoz nem sok ertelmet latom mar mert ha nincs meg a jó szöveg akkor ugyis hamvaba halt az egesz probalkozas

a jokepuek persze eleg ha csak vannak es akkor a tobbit mar a nok megoldjak nekik de nekem sajnos nem eleg small talkra odamenni mert porgo rugassal rugdalnak ki es ez 1000edjere is fajdalmas es nem lehet megszokni

sajnos a sikerelenseg miatt elobb utobb rakos leszek mivel mar most nagyon sok testi problemam van a stressz miatt ami ebbol fakad

2023. szept. 19. 23:37
 13/38 anonim ***** válasza:
52%
Gyúrj.
2023. szept. 19. 23:45
 14/38 A kérdező kommentje:
persze majd meg en dolgozzak megint tobbet
2023. szept. 19. 23:47
 15/38 anonim ***** válasza:
79%
Te tényleg olyan egyszerű vagy mint egy százasszeg.
2023. szept. 19. 23:49
 16/38 anonim ***** válasza:
88%
Fuh itt azért elég komoly belső démonok vannak. Nem rosszbol mondom, mind harcolunk a sajátjainkkal, de van dolgod velük.
2023. szept. 19. 23:50
 17/38 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem inkább a kisugárzásoddal lehet baj azokat olvasva, amiket írtál... nem tűnsz túl kellemes természetnek, hogy mondhatod egy emberre, hogy kikukázott meg ronda és fostalicska??? Ha meg nem vagy elégedett magaddal, akkor igen, dolgozz magadon és ne hibáztass mindenkit magad körül, hogy neked miért nem jön be az élet
2023. szept. 19. 23:53
 18/38 A kérdező kommentje:

belso demonok?

azert az eros lehet h emberek szexhez jutnak szep partnerrel es problemaik vannak az eletben

majd megtudnak mi a para ha a kutyanak se kellenenek...de ugye cifra a nyomorusaguk

meg auert bocsi de sok szethullott ket labon jaro romhalmaz de jokepu palit tart karokkal varjak a szep nok is, mert azokat ugye megeri felkarolni

de tolem meg a tokeletesseget várja el mindenki

2023. szept. 19. 23:54
 19/38 A kérdező kommentje:

17

latszik h nem ismered a noket

mert skkor tudnad h ordenare lekezelo modon es undoritoan beszelnek a ferfiakrol egymas kozozt

2023. szept. 19. 23:54
 20/38 A kérdező kommentje:

17

na ki is mondtad a jelszot

KELLEMES termeszet

mindegy milyen tré vagy csak kellemes legyél

2023. szept. 19. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!