Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nagyon jól kinéző 10/10-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon jól kinéző 10/10-es fiatalúr egy buli után hazakisert majd nálam aludt . Haza úton megkerdezte hogy mi az esetem ha mondtam valamit magára nézve dokumentálta is. Tegyük hozza hogy mindketten eleget ittunk . Felajanlottam neki a kanapét..?

Figyelt kérdés
..de ő az ágyamat választotta es úgy éreztem mikor atoleltem hogy nem lennék túlzottan ellenére . Mégsem kezdeményezett . Sőt . Az en kezdeményezésemet is elutasította. Azzal az indokkal hogy o fáradt . Egymást atolelve aludtunk .Aztán elkoszontunk egymástól azóta beszélgetünk üzenetben. Nem tudom hogy mire veljem ezt a szituációt. Én már tényleg mindenre gondoltam. Nem találok magyarázatot . Pedig esküszöm nem vagyok menthetetlenül csúnya es az uriembernek pedig jó esélyei lettek volna nálam ezen az esten. Szerintetek mi lehetett a gond vagy nem gond? Bár ha egy férfi azt mondja hogy fáradt az gondolom hogy úgy is van . De nem tudom hogy szoktak e ilyet mondani. A megjegyzései , a fizikális jelzései , az hogy ott aludt , hogy nem a kanapet választotta mind arra hajlik hogy bejottem neki. Meg ha annyira gyűlölne nem beszelgetne velem . Valamilyen ötlet vagy velemeny ?
2023. szept. 18. 21:37
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
79%

Miért annyira elképzelhetetlen, hogy valaki ne akarjon a lehető legelső alkalommal szexelni?

Amúgy asszem Linczényi Márkó híres technikája az ottaltatás. Úy intézi, hogy feljöjjön hozzá a csaj és... jóéjszkaát kíván és annyi:D Elnyeri a nő feltétlen bizlamát azátn a második este durrrneki:D

2023. szept. 18. 22:13
 12/36 anonim ***** válasza:
Nem hogy örülnél
2023. szept. 18. 22:16
 13/36 anonim ***** válasza:
45%
Lehet hogy aznap nem számított tőled ekkora sikerre, hogy beengeded az ágyadba is. Őszintén szólva mi sem vagyunk mindig tettre készek, az csak egy legenda, vagy a tini idők amikor még a legyet is röptében. De az is lehet beijedt, az is lehet nem így akarta. Az is lehet túl sokat ivott, az is lehet túl fáradt volt tényleg. Ezek egyébként a libidót is tönkrevágják. Elég sok minden lehetett ez most. Ne írd még le őt, talán majd valahogy le tudjátok kommunikálni ezt az egészet hogy mi volt és miért.
2023. szept. 18. 22:18
 14/36 anonim ***** válasza:
54%
Ha elsőre me**asz titeket az a baj, ha nem az is baj?
2023. szept. 18. 22:20
 15/36 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem van valakije. Nem mindenki szokta kiírni a közösségi médiába.
2023. szept. 18. 22:27
 16/36 A kérdező kommentje:
Persze végül is ezek is benne lehettek. Én egyáltalán nem írtam le. Nem is szeretném. Meg akarnék is esélyt adni neki nem tudom hogy ő szeretné e egyáltalán. Csak furcsa mert ilyen meg soha nem történt velem.
2023. szept. 18. 22:27
 17/36 A kérdező kommentje:
De a mi korosztalyunk ki szokta írni a közösségi médiába . Ha rossz dolog ha nem. És akkor nem beszelgetne velem most ez után is .
2023. szept. 18. 22:28
 18/36 anonim ***** válasza:
43%

Amúgy... ha van valakije és nem akarja megcslani, akkor mondjuk nem alszi kösszebújva egy másik nővel:D

Elég szomorú, hogy az a tévhit, a férfi vagy mindig szexelni akar, vagy bzi vagy halott, ez még mindig ennyire tartja magát, ráadásul férfiak a terjesztői...

2023. szept. 18. 22:31
 19/36 A kérdező kommentje:
Dehát miert megyek fel egy buli után egy lanyhoz? Ez azért furcsa vagy nem?
2023. szept. 18. 22:34
 20/36 anonim ***** válasza:
74%

Mert bejön.

De ettől még lehetek dögfáradt.

2023. szept. 18. 22:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!